Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Hårtab og behandling af det afføder ofte en masse spørgsmål. Uanset om du lige er begyndt at udforske behandlingsmulighederne, om du er midt i en behandling, eller om du prøver at bevare et sundt hår er vi glade for at få mulighed for at tale med dig og besvare dine spørgsmål. Hårklinikkens stifter, Lars Skjøth, giver gode råd om nogle af de seneste emner, han er blevet spurgt om:

  Er en naturlig shampoo virkelig bedre for mit hår?
  Ja, en shampoo, der er fremstillet uden skrappe kemiske stoffer, er mindre skadelig for hår, krop og miljø. Shampoo uden problematiske ingredienser kan forbedre og vedligeholde en sund hovedbund og et sundt hår. Desværre er ordet ”naturlig” blevet meget misbrugt og ikke kun i relation til hårplejeprodukter. Der skal være balance i den shampoo, du bruger, så den efterlader dit hår pænt og rent, men uden at fjerne hårets naturlige beskyttende lag. Det er vanskeligt at finde balancen, og den varierer fra person til person; derfor udvælger vi omhyggeligt den shampoo, der passer til hver klient. Hårklinikkens shampoos er ikke kun et vaskemiddel, men primært en kur. De skræller ikke håret eller giver det et lag silikone, som tynger håret og får det til at se trist ud over tid. Mennesker, som bruger Hårklinikkens shampoo har registreret en forandring i deres hårs glans og medgørlighed.

  Efter jeg er begyndt at bruge Ekstrakt, har jeg bemærket, at mit hår ser mørkere og mere farverigt ud. Hvordan kan det være?
  Selve farven ændrer sig ikke på dette stadie, men det er snarere hårets glans og den måde, håret ses på. Når hårets kvalitet og kvantitet forbedres, ses en mindre del af hovedbunden, og lyset reflekteres i håret på en anden måde på grund af den måde, vore produkter arbejder sammen på. Der sker heller ikke nogen ophobning i håret af silikone og lignende ingredienser, som lægger sig som et lag på håret. Dette kan give en illusion af, at håret er mørkere, men det er faktisk bare sådan, sundere, kraftigere hår ser ud i lyset. En af vores klienter ved navn Henry er et strålende eksempel. Hans hår ser mørkere ud, fordi håret er meget tykkere, så der ses mindre af hovedbunden. Efter ni måneders behandling er hans hår tættere og har meget bedre kvalitet og glans.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you