Om Hårklinikken

Hårklinikkens oprindelse

Lars Skjøth, stifter af Hårklinikken og forsknings- og udviklingschef, gjorde en opdagelse i 1994. Den gør det muligt for os at behandle arveligt betinget hårtab hos kvinder og mænd effektivt og på en måde, som er specialtilpasset til hver enkelt klients behov.

Lægefaglig direktør Panos Vasiloudes indgik samarbejde med Lars Skjøth for at introducere Hårklinikken på det amerikanske marked. Han så nemlig et behov for en mere effektiv behandling af hårtab hos sine patienter. Dr. Vasiloudes er tredobbelt certificeret, har bevilling til at praktisere i fire lande og driver 18 hudklinikker verden over.

Fremover vil Hårklinikken etablere klinikker i nye byer rundt om i verden, men vi forbliver tro mod vores danske rødder. Lars Skjøth vil fortsat innovere og skabe nye produkter til behandling af vores klienters hår- og skønhedsproblemer.

LARS SKJØTH

LARS SKJØTH

Hårklinikken stifter & ledende forsker

Lars Skjøth har arbejdet for at perfektionere sin opdagelse af en effektiv behandling af udtyndet hår i mere end to årtier med klienter på tre kontinenter. Efter mange års forskning og efter at have set tusindvis af klienter med udtyndet hår, afdækkede han den præcise kombination af elementer, blandt andet fra naturen, som giver Hårklinikkens enestående resultater. Hårklinikken er den eneste behandling af udtyndet hår, som specialtilpasses hver klient – en kritisk faktor for programmets succes. Som forsker inden for human ernæring og biokemi har Lars Skjøth med sin opfindelse af Hårklinikkens egen Ekstrakt revolutioneret behandlingen af hårtab.

DR. PANOS VASILOUDES

DR. PANOS VASILOUDES

Lægefaglig direktør på Hårklinikken

Lægefaglig direktør D. Panos Vasiloudes, M.D., Ph.D., sluttede sig sammen med Lars Skjøth for at introducere Hårklinikken på det amerikanske marked, fordi han så et behov for en mere effektiv behandling af hårtab hos sine patienter. Dr. Vasiloudes er tredobbelt certificeret, har bevilling til at praktisere i fire lande og driver 13 hudklinikker i verden. Hans personale støtter klienter en-til-en.

Gratis telefonrådgivning

Vi tilbyder i visse tidsrum gratis telefonrådgivning. Giv os et kald og hør, om vi kan hjælpe med din situation.

LÆS MERE OM TELEFONRÅDGIVNING