Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  En meningsfuld forskel

  Med vores dybe forståelse af hårets betydning for menneskers identitet, er det vores mål at befri vores kunder for den mentale sårbarhed omkring deres hår.

  Over 100.000 kunder

  Siden vi blev grundlagt, har vi hjulpet tusindvis af mennesker til at opnå deres hårs fulde potentiale.

  Global tilstedeværelse

  Spa-lignende klinikker på tre kontinenter fra Danmark og Island til Dubai, til Florida til New York og hele vejen til Los Angeles.

  VORES MISSION BEGYNDTE I STARTEN AF 90’ERNE, DA VORES STIFTER OG LEDENDE FORSKER, LARS SKJØTH, GJORDE EN OPDAGELSE, DER I DAG GØR DET MULIGT FOR OS EFFEKTIVT AT REVERSERE HÅRUDTYNDING HOS BÅDE KVINDER OG MÆND.

  Lars Skjøths videnskabelige opdagelser revolutionerede den måde, vi behandler hårvækst, hårudtynding, hårtab og hovedbundssundhed. Samtidig har vi holdt fast i vores kerneværdier om værdsættelse af naturen samt en bevidst tilgang til kemi og videnskab ved at insistere på at fremstille produkter baseret på naturens råvarer af højeste kvalitet.

  Efter nogle årtier i Skandinavien, udbredte vi vores tilstedeværelse på tværs af kontinenter og åbnede klinikker i mellemøsten og USA. I dag har vi fysiske klinikker i fire lande på tre kontinenter, nemlig Danmark, Island, Dubai og USA samt global virtuel tilstedeværelse.

  Vi er lykkedes med at møde alle kulturer med vores skandinaviske tilgang til mennesker og produkter, og har oplevet en værdsættelse af vores fokus på at skabe målbare fremskridt for vores kunder.

  Fra begyndelsen stod det klart, at Lars Skjøths videnskabelige opdagelser ledte til banebrydende teknologi indenfor hårpleje og indenfor behandlingstilbud mod hårudtynding, men den sande magi er større end videnskaben bag.

  Vores formål er at hjælpe mennesker til at værdsætte sig selv. Når vi ser, hvordan vi kan styrke mennesker, giver det os motivation og drivkraft til at skabe værdi for alle, der har brug for det. Det handler om meget mere end hår. Det handler om at føle sig smuk indefra og elske den man er.

  FREMSTILLET AF INGREDIENSER DU KAN STOLE PÅ

  OPLEVELSEN MED HÅRKLINIKKEN ER MERE END HÅRPLEJE OG GÅR ET SKRIDT LÆNGERE END BLOT SKØNHED. DET ER EN REJSE MOD INDRE STYRKE OG SELVVÆRD

  VORES FÆLLESSKAB

  Hårklinikken bygger på et fundament af videnskab, forankret i empati og drevet af et ønske om at få folk til at føle sig smukke indeni. Hårklinikken har udviklet sig til et stærkt fællesskab af mere end 100.000 kunder over hele verden.

  Vi ønsker at fjerne sårbarheden omkring hårudtynding, og opfordrer alle i vores fællesskab til at dele deres oplevelse; ikke kun, hvordan deres hår er forandret, men hvordan det har haft en positiv indflydelse på deres liv.

  “Get it back – Give it back"

  HÅRKLINIKKEN I EN NØDDESKAL

  Vores kunder er primært kvinder

  De fleste af vores kunder er kvinder, men vi er her for alle, der ønsker at opnå deres hårs fulde potentiale. Der er så mange misforståelser omkring hårudtynding, og mange mennesker er ikke klar over, at de kan få det hår, de altid har ønsket.

  Hovedbunden i fokus

  Alt for ofte ser vi mennesker med hovedbundsproblemer, der er forårsaget af de produkter, de bruger. Selv produkter, der er mærket som "naturlige", indeholder ofte problematiske ingredienser, der hæmmer hårvækst og forringer hårkvalitet. Det vil vi ændre på.

  Vores produkter er for alle

  Mens vi kan hjælpe dem, der oplever hårudtynding, er vores produkter bogstaveligt talt for enhver, der ønsker at få mest muligt ud af deres hår eller blot ønsker at bruge produkter af højeste kvalitet og undgå unødig eller skadelig kemi. Uanset om du søger at pleje eller ønsker at forbedre dit eksisterende hår eller øge din hårvækst, er du kommet til det rigtige sted.

  BOOK EN KONSULTATION OG SKAB DE BEDSTE VILKÅR FOR DIT HÅR ALLEREDE I DAG

  Ved en konsultation, fysisk eller online, undersøger vi dit hår og hovedbundstilstand, mens vi nøje vurderer din unikke situation. Dermed kan vi håndblande en Extract, der er unikt tilpasset dig.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you