Journal

Vores ekspertguide til hovedbundens og hårets sundhed samt dybdegående information om vores ingredienser.

UDVALGTE

Hårtyper 101

Hver hårtype, sin hårpleje. Kend din hårtype, så du kan give dit hår den helt rigtige behandling. Det kan skabe utrolige resultater. Læs med her.

Katie Olsen

Er alkohol dårligt for håret?
Er alkohol dårligt for håret?

Sandheden er, at ikke alle alkoholer er skabt lige – mange er sikre for både hår og hovedbund, og nogle af dem er faktisk ret gavnlige for håret. Læs mere.

Er mineral olie skadelig for dit hår?
Er mineral olie skadelig for dit hår?

Mineralske olier er en ingrediens, der findes i mange hårprodukter, især i conditioners og hårmasker. Der er mange meninger om, hvorvidt de er ”gode” eller ”dårlige” for håret. Læs med her og blive klogere.

Vi Gør Op med 10 Udbredte Myter om Hår og Hovedbund
Vi Gør Op med 10 Udbredte Myter om Hår og Hovedbund

Vi gør op med 10 udbredte myter om hår og hovedbund for at udvide din forståelse for hårudtynding og hovedbundens sundhed. Læs mere.

Hovedbundstyper – helt grundlæggende Eller Hårbundstyper - 101
Hovedbundstyper – helt grundlæggende Eller Hårbundstyper - 101

Læs med når vi forklarer trin for trin hvad det betyder at forstå din hovedbund, så du kan pleje den på den mest effektive og sundeste måde. Læs mere.

Nærbillede af Foaming Shampoo Cleanser med bobler
Den Mest Effektive Metode Til at Rense Hår Og Hovedbund

Vi talte med vores NYC Clinic Director, Sarah Mardis, for at identificere den mest fordelagtige metode til at rense hår og hovedbund på – og for at aflive nogle af myterne.

Volcanic Hills i Reykjavik med damp, der blæser gennem Jorden
Sådan Beskytter Og Behandler Du Hår Og Hovedbund Om Vinteren

Vores hovedbund og hår har brug for ekstra opmærksomhed, når temperaturen begynder at falde. Blandt andet kan vintermånederne skabe uorden i hovedbunden. Læs mere.

 Bagsiden af ​​en kvindes hoved med lang lige blondine
Styling Med Varme Redskaber. Hvordan?

Sæt dig ind i, hvordan du bruger varme stylingsredskaber rigtigt, så du beskytter dit hår og gør skaderne mindre. Læs mere.

Hårklinikkens grundlægger, Lars Skjøth, rækker ud efter en glaskolbe for at blande en Hair Gain Extract
Nytårsforsæt Om Bedre Pleje Af Hår Og Hovedbund. Af Lars Skjøth

Hårklinikkens grundlægger Lars Skjøth giver dig seks enkle DO’s and DONT’s, som gør 2024 til året, hvor dine hårplejerutiner får et løft og du opnår en optimal sund hovedbund og et tættere, stærkere og mere glansfuldt hår. Læs mere.

Nærbillede af kruset honningblonde hårstrå
Kruset Hår: Årsager Og Behandling

Kruset hår er bare ikke det nemmeste at have med at gøre. Det kan skyldes skader og tørhed, men kan også have sin baggrund i genetik og hårtype, så kruset hår er ikke altid en dårlig ting. Læs mere.

Et billede af en aloe vera plante med flydende aloe vera gel holdt fast af en metal plade.
Er Parabener Dårlige for Dig?

Parabener har været omdiskuteret som en kontroversiel ingrediens i årtier. Ikke mindst fordi studier stiller spørgsmålstegn ved deres sikkerhed.

Flaske med Harklinikken Extract i havvand blandt stenpool
Er Tørshampoo Dårligt for Mit Hår?

Der er to afgørende ting, man skal forstå omkring tørshampoo. For det første er det slet ikke shampoo. For det andet er der intet, der kan erstatte en rigtig hårvask med vand og shampoo.

Hårklinikken  Hår balsam
Hvorfor Sheasmør Er Godt For Håret

Sheasmør har sit navn fra shi, som betyder sheatræ på sproget bambara. Det er en gave fra naturens hånd til dit hår - kendt for sine nærende, blødgørende og beroligende egenskaber.