Book en Konsultation

Ved at mødes med en hårspecialist online kan du få en eksperts vurdering af dit hår og din hovedbund, uanset hvor du er i verden.

Som eksperter i hårets og hovedbundens sundhed siden 1992, kan vi med vores personlige konsultationer tilbyde individuelle behandlinger, der genopretter din hovedbunds sundhed, hjælpe dit hår med at vokse igen og skræddersy en Hair Gain Extract specifikt til dine behov.

En konsultation tager 30 minutter, hvor vi indsamler viden om din livsstil, nuværende rutiner for pleje af håret og hovedbund og hvilke ønsker, du har for dit hår. Vi tager også fotos, så vi senere kan måle dine fremskridt.

Konsultation

1. Vurdering

Vores hårspecialister vurderer dit hårs og din hovedbunds sundhed, så vi kan sammensætte en behandlingsplan specifikt til dig ud fra din genetik, livsstil og historik. Vi tager også fotos, så vi senere kan måle dine fremskridt.

2. Behandling

Vi bruger de indsamlede oplysninger, så vi kan håndblande din Hair Gain Extract og anbefale et personligt udvalg af rensende og fugtgivende produkter, som booster virkningen af din behandling.

3. Optimering

Opfølgende konsultationer giver os mulighed for at følge dine fremskridt og spore eventuelle ændringer, så vi kan justere din Extract og behandling for at sikre, at det hele udvikler sig i takt med dine behov.

Besøg Vores Klinikker