Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vi har alle sammen det hår, vi fik fra naturens hånd. På vej gennem livet kan det ændre sig, men det er aldrig for sent at gøre noget ved det. Siden begyndelsen har Hårklinikken hjulpet tusindvis af mennesker med at få håret tilbage i den bedste udgave af sig selv. Læs de mange personlige beretninger om rejsen mod et smukkere, fyldigere og sundere hår.

  Neel Rønholt

  Læs hvordan Hårklinikken ikke alene hjalp skuespilleren med at få sit hår tilbage, men også fik hende til at hæve stemmen om et ellers tabubelagt emne.

  Lina Rafn

  Hår, makeup og outfits skal gå op i en højere enhed for sanger, sangskriver og performer, Lina Rafn. Lina er taknemmelig og lettet over, at hendes hår ikke længere er ‘det svageste led’.

  Siw Melchiorsen

  Da Siw var i begyndelsen af 20’erne, oplevede hun en udtynding af håret. ”Som ung føltes det næsten som et tabu, men sådan bør det ikke være. Især fordi der kan gøres noget ved det”. Læs hele Siws historie.

  Carina Louise Ibsen

  ”Mit hår er blevet ekstremt glansfuldt, skilningen er blevet smallere og der titter en masse nye hår frem”. Læs om Carina, der efter en periode med stress tabte store mængder hår og derfor opsøgte Hårklinikken.

  Nina Sejr Wiboltt

  Da Nina mødte Hårklinikken var det med en irriteret hovedbund og et flyvsk, udtyndet hår. Efter kun fire uger med Extract var håret blevet synligt tykkere og mere glansfuldt. En verden til forskel for Nina.

  Neel Gerner

  ”Som læge betyder det meget for mig, at der ligger seriøs forskning bag alt fra Hårklinikken”. Neel har været klient i 20 år og sværger til Extract. Læs hele historien bag Neels tykke, fyldige hår.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you