Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vi har alle sammen det hår, vi fik fra naturens hånd. På vej gennem livet kan det ændre sig, men det er aldrig for sent at gøre noget ved det. Siden begyndelsen har Hårklinikken hjulpet tusindvis af mennesker med at få håret tilbage i den bedste udgave af sig selv. Læs de mange personlige beretninger om rejsen mod et smukkere, fyldigere og sundere hår.

  Dorte Andersen

  Hun vakte tusindvis af menneskers nysgerrighed ved at bremse ældningen af ansigtshuden med simple øvelser. Da den anerkendte Face Yoga Instruktør, Dorte Andersen, oplevede hårtab, blev hun endnu en gang konfronteret med en konsekvens af at blive ældre.

  Michelle Salas

  Flere år som international model havde sat sine spor på Michelles hår. Hun begyndte derfor at prioritere både hårets og hovedbundens sundhed på lige fod med sine øvrige hudplejerutiner og sin træning. 

  Anima Agyeman

  Animas travle liv som model og content creator med mange stylinger og produkter gjorde, at hendes hår med tiden blev tørt og livløst. Hun besluttede derfor at prioritere sit hår og sin hovedbund – for både sin egen og sin karrieres skyld.

  Lina Rafn

  Hår, makeup og outfits skal gå op i en højere enhed for sanger, sangskriver og performer, Lina Rafn. Lina er taknemmelig og lettet over, at hendes hår ikke længere er ‘det svageste led’.

  Mille Dinesen

  Hun er anerkendt som skuespiller, men også kendt som “Mille Dinesen med det fantastiske hår”. Læs hvordan Mille gennem 25 år har fået hjælp af Hårklinikken til fortsat at holde sit hår sundt, smukt og fyldigt.

  Siw Melchiorsen

  Da Siw var i begyndelsen af 20’erne, oplevede hun en udtynding af håret. ”Som ung føltes det næsten som et tabu, men sådan bør det ikke være. Især fordi der kan gøres noget ved det”. Læs hele Siws historie.

  Carina Louise Ibsen

  ”Mit hår er blevet ekstremt glansfuldt, skilningen er blevet smallere og der titter en masse nye hår frem”. Læs om Carina, der efter en periode med stress tabte store mængder hår og derfor opsøgte Hårklinikken.

  Nina Sejr Wiboltt

  Da Nina mødte Hårklinikken var det med en irriteret hovedbund og et flyvsk, udtyndet hår. Efter kun fire uger med Extract var håret blevet synligt tykkere og mere glansfuldt. En verden til forskel for Nina.

  Neel Gerner

  ”Som læge betyder det meget for mig, at der ligger seriøs forskning bag alt fra Hårklinikken”. Neel har været klient i 20 år og sværger til Extract. Læs hele historien bag Neels tykke, fyldige hår.

  Ragga Ragnars

  Ud over skuespiller har Ragga også været medaljevindende svømmer. Det havde sat sit præg på håret og hun opsøgte Hårklinikken. ”Mit hår er nu både stærkere, fyldigere og langt mere glansfuldt”.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you