Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vi har alle sammen det hår, vi fik fra naturens hånd. På vej gennem livet kan det ændre sig, men det er aldrig for sent at gøre noget ved det. Siden begyndelsen har Hårklinikken hjulpet tusindvis af mennesker med at få håret tilbage i den bedste udgave af sig selv. Læs de mange personlige beretninger om rejsen mod et smukkere, fyldigere og sundere hår.

  Siw Melchiorsen

  Da Siw var i starten af 20’erne oplevede hun en hormonel forandring, som betød udtynding af håret. ”Som ung føltes det næsten som et tabu, men sådan bør det ikke være. Især fordi der kan gøres noget ved det”. Siw fik lagt et program med Hårklinikkens produkter, og resultatet er til at få øje på. Et hår med langt mere fylde – i en nuance, der både er dybere og smukkere.

  Carina Louise Ibsen

  Carina fik for et par år tilbage konstateret stress. Hun tabte store mængder hår og turde til sidst næsten ikke engang rede det. Siden hun begyndte hos Hårklinikken, er der sket store forbedringer. ”Mit hår er blevet ekstremt glansfuldt, skilningen er blevet langt smallere, de bare pletter i siderne er næsten væk, og der titter en masse nye hår frem allevegne.”

  Ragga Ragnars

  Klorvand er ikke godt for håret. Efter at have været professionel og medaljevindende svømmer i årevis søgte Ragga Ragners Hårklinikken, og resultatet udeblev ikke. ”Jeg kan mærke, at mit hår er blevet både stærkere og fyldigere og er langt mere glansfuldt”. Forandringen har ikke bare ændret hende hår, men også hendes liv: ”Jeg har aldrig været inde i så gode vaner med at passe på mit hår, som jeg er nu. Elsker det”.  

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you