Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Om Siw

  Navn: Siw Melchiorsen
  Alder: 25 år
  Job: Customer Success Account Manager
  Erhverv: Tech / business
  Bopæl: København


  Da Siw var i starten af 20’erne, oplevede hun en hormonel forandring, som betød en begyndende udtynding af håret. Det er, når hårsækkene gradvist krymper, så alle nye hår, der vokser ud, bliver tyndere og tyndere. Samtidig fik hun lyse pletter i hovedbunden, som især kunne ses, hvis hun satte håret op. Det var der ingen af de jævnaldrende i hendes omgangskreds, som havde været ud sat for. Eller – det var i hvert fald ikke noget, man talte om.

  Et sensitivt emne

  Siw forsøgte med kosttilskud i form af tabletter og vingummier med et næringsindhold som skulle styrke håret. Intet gav nogen mærkbar effekt. Først da hun gik ind i et forløb hos Hårklinikken, blev hun klar over, at hun ikke stod alene. Mange andre unge kvinder – også i jævnaldrende i omgangskredsen – havde haft de samme udfordringer. Det var en øjenåbner for Siw, og hun ved i dag, at selv om det er et sensitivt emne, må det aldrig blive et tabu. Man bør tale åbent og ærligt om det. Især fordi der kan gøres noget ved det.

  Mødet med Hårklinikken og ny viden

  Siw gik til konsultation hos Lars Skjøth, hvilket gav hende en langt mere holistisk forståelse for sammenspillet mellem hovedbund og hår. At de bedste vækstbetingelser starter med en sund hovedbund, der kan ånde og tage imod næring. Og ikke mindst gav det hende indsigter i hårtyper og hår-cyklusser. Siw fik tilrettelagt et program med Hårklinikkens produkter.

  Siws daglige rutiner mod et sundere hår

  Grundstenen er den unikke Extract, som er håndblandet specielt til Siw. Den bruger hun gange to hver aften med en halv times mellemrum. Hver eller hver anden dag vasker hun håret med Balancing Shampoo og runder af med Daily Conditioner. En til to gange om ugen masserer hun Hydrating Hair Mask ind i hårspidserne og lader det sidde natten over – som et ekstra forkælende fugtboost. Med sig i tasken har hun altid Hair Hydrating Crème i rejsestørrelse, hvis håret skulle trænge til fugt i løbet af dagen. Siw forklarer, at det er guld værd for lokkerne især i vinterhalvåret.

  Favoritter

  Balancing Shampoo. Fordi den efterlader hovedbunden ren og fyldt med næring. Siw fortæller, at hun kan mærke en verden til forskel på før og efter, hun begyndte at bruge den. En anden favorit er Hair Hydrating Crème. Det eneste produkt, som ifølge Siw, aldrig nogensinde har fået håret til at se fedtet ud, selv om konsistensen er meget cremet.

  Resultater, der er til at få øje på

  Siws hår har ændret sig markant til det bedre på flere måder. Hovedbunden føles lettere og mere ren. Håret har fået langt mere fylde og de hudfarvede pletter er væk, så hun atter kan lege med flotte opsatte frisurer. Desuden er der sket en forandring i hårets nuance. Den er blevet mørkere, smukkere og dybere i tonen.

  Siws budskab til andre: Tal med eksperter, der ved, hvad de snakker om

  Siw er ikke tvivl om, at man skal investere i sig selv, når det gælder håret. Det har stor betydning for ens udstråling. At et sundt hår ganske enkelt også styrker selvtilliden. Så derfor – er man ked af sit hår, skal man række ud efter eksperter. De ved, hvad de taler om og ser specifikt på netop din hovedbund og dit hårs tilstand. Og det gør Hårklinikken om nogen gennem deres skræddersyede tilgang til den enkeltes situation.

  Begynd din rejse mod fyldigere, smukkere hår – og mere af det

  Andre Hair Stories

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you