Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Om Nina

  Navn: Nina Sejr Wiboltt
  Alder: 38 år
  Job: Partner i PR-bureauet 9PR
  Bopæl: Virum

  Skal man forandre noget, skal man tage fat om problemets rod. Det gælder i alle livets forhold, som Nina siger, men også når det kommer til håret. Nina havde en stærkt irriteret og rød hovedbund. Samtidig var tindingerne blevet markant højere og skilningen bredere. Ninas søn var fire år, så det kunne ikke længere være ammehår. En kollega, der selv var klient på Hårklinikken, anbefalede Nina at booke en konsultation. På første møde blev det fastslået, at før der kunne gøres noget ved håret, skulle der styr på hovedbunden.

  Ninas nye rutiner


  Nina har et stort krøllet hår, som inden behandlingen havde udviklet sig til slangekrøller inderst med fehår flyvende oven på og virkede i det hele taget mat og livløst. ”Tilføj lidt støvregn, og der var krus for alle pengene”, forklarer Nina. Hun påfører hver aften 2 x 4 ml. Extract og vasker håret hver eneste morgen i Balancing Shampoo i kombination med Fortifying Shampoo og tilfører derefter Daily Conditioner. ”Jeg bruger også Hair Hydrating Crème hver eneste dag i spidserne. Styling Wax er også en af mine favoritter, fordi den virkelige er god til at samle mine krøller, men Hair Mask er mit yndlingsprodukt. Man kan simpelthen mærke, hvordan håret suger fugten til sig hver eneste gang”.

  En ond cirkel

  ”Hvis man har en dårlig hårdag, påvirker det alt – hvordan du bærer dig selv, hvordan du går ud ad døren. For mig ligger meget af min kvindelighed i håret. Derfor gik det mig meget på, at jeg ikke kunne sætte det op på grund af mine høje tindinger. Og så falder man i fælden og begynder at bruge en masse produkter, der skal give mere fylde for at dække over det. Men jo mere, man fylder i, desto dårlige bliver både hår og hovedbund på grund af de skadelige kemikalier. De lægger sig i hovedbunden og ødelægger det naturlige miljø for hårsækkene, og så har man tabt kampen”.

  En sund hovedbund er forudsætningen for et sundt hår.

  Efter at Ninas hovedbund var blevet behandlet, så den atter var i balance og kunne modtage næring fra den håndblandede Extract, gik det stærkt. ”Der er kun fire uger imellem mine før og efter billeder, men der er en verden til forskel”, fortæller Nina. ”Mine tindinger er ikke synlige længere, hvert enkelt hårstrå er blevet tykkere og håret er som helhed blevet langt mere glansfuldt. Kontrasten er så stor, at min omgivelser er begyndt at kommentere positivt på det.
  Den første milepæl i min behandling var selvfølgelig, at min hovedbund stoppede med at klø. Dét i sig selv er jo livskvalitet”.

  Det nytter noget, at gøre noget

  ”Det er enormt tilfredsstillende, at man aktivt kan forandre noget, der før har fyldt så meget negativt i éns liv”, siger Nina og fortsætter: ”Find ud af hvad der kan gøres i stedet for at prøve alt muligt selv - opsøg professionelle mennesker, der som Hårklinikken har forsket i det og derfor ved, hvad de taler om. For mig var det en oplevelse og også spændende at høre, hvad de kunne sig om mig og min livsstil – bare ved at undersøge min hovedbund”. Ninas sidste opfordring: ”Hold dig fra lappeløsninger, tag en konsultation på Hårklinikken og gør noget godt for dig selv. Det er den eneste vej frem, hvis du vil have den bedste udgave af det hår, du har”.

  Begynd din egen rejse mod et sundere, smukkere hår – og mere af det.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you