Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Som så mange andre af Hårklinikkens klienter, tænkte Neel Rønholt ikke videre over sit hår, før det en dag stod klart, at der var sket markant forandring. Indtil da havde hun som skuespiller set på sit hår som ”en sund og neutral rekvisit”. Men pludselig følte hun, at hun skulle skjule sit hår – en reaktion, der også kom som en overraskelse for hende selv. ”Det havde jeg aldrig oplevet før. Jeg er på ingen måde forfængelig, men med denne udtynding af håret var det anderledes”, fortæller hun. ”Måske er det tabu især for kvinder, fordi vi taler aldrig om det”.

  Årsagen til Rønholts hårtab havde to sider, men af samme sag: Nemlig stress både på det personlige og det professionelle plan. ”Det var i den periode, hvor min yngste datter kun var to år gammel og jeg arbejdede utroligt meget”, siger hun. Det resulterede i et både fysisk og følelsesmæssigt pres. ”Jeg skulle bruge paryk hver eneste aften, hvilket gik hårdt ud over min hovedbund. Og ved filmoptagelserne blev mit hår både udsat for varme, mange produkter og nogle gange farvning, ” siger hun. ”Det var svært at ville være den perfekte mor og have en travl karriere samtidig. Jeg troede altid, at jeg kunne klare det hele, men min krop reagerede med stresssymptomer som hjertebanken og generelt ubehag. Bagefter lagde jeg også mærke til, at mit hår var blevet tyndere”.

  Hendes mor var allerede klient hos Hårklinikken. Så da Rønholt besluttede, at hendes hårtab og irritation i hovedbunden ikke længere kunne ignoreres, fik hun en aftale med en hårspecialist. ”Jeg vidste lidt om Hårklinikken, og jeg kunne godt se den forskel, de havde gjort for min mors og andres hår”, siger hun. ”Selvfølgelig håbede jeg, at mit hår både kunne blive tykkere og mere glansfuldt end før”.

  Allerede fra begyndelsen var hun fortrøstningsfuld. Det blev yderligere bestyrket, da hun trådte ind på klinikken i København og mærkede dens ro. ”Klinikken er meget professionel. Jeg mener, du føler dig meget tryg her”, siger hun. ”Når du går ind til noget nyt, er det vigtigt, at det både føles professionelt og roligt”.

  Under den første konsultation viste det sig, at hendes hovedbunds tilstand var langt fra ideel. Hårspecialisten anbefalede, at før hun begyndte at bruge Hair Gain Extract, skulle hendes hovedbunds mikrobiom afbalanceres og korrigeres. Efter fire ugers brug af Stabilizing Scalp Shampoo var både hårets og hovedbundens tilstand langt mere lovende. At forstå hvor vigtig hovedbundens sundhed er, og hvor følsom balancen kan være, har været uvurderlig viden for Rønholt. ”Jeg lærte, at det er ligegyldigt, hvor meget du fugter dit hår, hvis udgangspunktet er totalt ødelagt”, siger hun. ”Jeg lærte, at din hovedbund kan blive påvirket af stress lige som din hud. Jeg lærte, at jeg ikke skal bruge hat, når jeg har vådt hår. Jeg lærte, at jeg skal passe ekstra godt på min hovedbund”.

  Dernæst kom hun og hårspecialisten frem til den ideelle blanding af hendes Hair Gain Extract, som hun påfører én gang om dagen – det meste af tiden. ”Jeg skulle arbejde lidt for at få det ind i den daglige rutine”, siger hun. ”Det tager imidlertid ingen tid, når du først har vænnet dig til det. Og så kommer gevinsten tifold igen, for jo mere vedholdende, du er, desto hurtigere viser effekten sig”, siger hun. Da hun begyndte at se og mærke de positive resultater, fik hun fornyet motivation. ”Når du begynder at se nye hår vokse frem, er det ligesom: ”Hvad er det her?” Jeg kan godt lide at se på mine før- og efterbilleder. Jeg havde lidt glemt, hvordan mit hår var før. Når jeg ser det nu, bliver jeg ret begejstret. Jeg er begyndt at få krøller, og det har jeg altid ønsket mig. Jeg er virkelig spændt på, hvad det hele ender med.”

  Med hensyn til de omstændigheder, som førte til hende hårtab, er hun blevet meget mere opmærksom på og dygtig til at håndtere stress. Selv hvis hun kommer til at springe et par påføringer over, lader hun sig ikke gå på af det. ”Livet er ikke til at forudsige, og nogle gange når man det bare ikke”, forklarer hun. ”Men så er det ikke som om, at nu falder alt fra hinanden”. Hun genoptager bare sin rutine igen så hurtigst som muligt og ved, at det ikke er verdens undergang, hvis det skulle glippe en dag eller to. Vigtigst af alt så ved hun, at hun gør sit bedste.

  Lige nu består hendes daglige hårplejerutiner af Balancing Shampoo og Daily Conditioner (påført før hårvask) hver morgen. Derefter bruger hun Hair Hydrating Crème som leave-in balsam. Om aftenen et par timer før sengetid påfører hun sin håndblandede Hair Gain Extract. Hvor hendes hårtab tidligere føltes som et tabu, er hun nu meget mere åben omkring det: ”Jeg ville ikke rigtig tale om det i starten”, siger hun. ”Men nu vil jeg virkelig gerne fortælle om det, fordi jeg ved, at der kan gøres noget ved det”.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you