Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  LIVSGLÆDE SIDDER OGSÅ I HÅRET

  Hårklinikken handler ikke kun om hår. Men også om, hvordan du har det. Er du glad for dit hår, stråler din personlighed. Har du problemer med det, kan det stjæle af både din livsglæde og selvtillid. Hårklinikkens mission er at hjælpe, så dit hår bliver den bedste udgave af sig selv. Det gør vi med produkter af rene, naturlige ingredienser. Alle udviklet på baggrund af videnskab om hår og hovedbund og afprøvet gennem mere end tre årtier. Og det kan ses – ikke mindst på dit smil.
  Hair is more than hair. It’s you.

  30 ÅRS ERFARING OG 100.000 TILFREDSE KLIENTER OVER HELE VERDEN

  Hårklinikkens tilgang til hårets vækst har gjort os førende inden for feltet på verdensplan. Alle vores hårprodukter er udviklet af kraftfulde aktive ingredienser fra planteriget - baseret på mere end tre årtiers forskning i hår og hovedbund. Derfor ved vi, at ingen ens. At hvis hår skal forbedres fra rod til spids, skal man gå individuelt til værks. Så det gør vi. Vores Extract er ikke et standardprodukt. Den er specialfremstillet, hvor de naturlige ingredienser både opmåles og blandes i hånden, så den passer til hver enkelt klients behov. Det har gjort en markant forskel for over 100.000 klienter verden over. Både når det gælder håret og humøret.

  ”DET FASCINERER MIG DYBT, HVOR MEGET HÅRET BETYDER FOR VORES EGEN SELVOPFATTELSE OG PERSONLIGHED”

  Den danske forsker og grundlægger af Hårklinikken, Lars Skjøth, har viet sit liv til videnskaben om hår og hovedbund. Han arbejder med lige dele respekt for mennesker og miljø. Hvor naturens kraft indgår som ingredienser i udviklingen af produkterne, og hvor Extract er det bærende element. Lige fra begyndelsen har den været specialfremstillet og håndblandet til hver eneste klient. For Lars handler det ikke kun om hårets sundhed, vitalitet og ydre skønhed. Det stikker dybere. Lars grundidé med Hårklinikken er at styrke selvtilliden og den indre glæde i hverdagen. Fordi håret har så afgørende en betydning for vores selvopfattelse.

  VI TAGER DIT HÅR PERSONLIGT

  Hårklinikkens mål er at sætte den enkelte fri til at udtrykke sit bedste jeg. Gennem alle livets faser. Derfor vil vi anbefale, at du tager vores gratis online Håranalyse, hvor vi stiller dig en række spørgsmål om dit hårs og din hovedbunds aktuelle situation, generelle sundhed og ikke mindst, hvad du har af ønsker og mål for dit hår. Håranalysen tager under 10 minutter, men skaber de bedste forudsætninger for, at vi kan skræddersy en løsning kun til dig, så du kan opnå dit hårs fulde potentiale.

  Det er mere end et nyhedsbrev

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you