Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  OPNÅ DIT HÅRS FULDE POTENTIALE

  Har du allerede gennemført din Håranalyse?

  Se dine resultater og bestil dit Membership Set

  Har du allerede gennemført din Håranalyse?

  Se dine resultater og bestil dit Membership Set

  SÅDAN FUNGERER DET

  • 15% på alle produkter

   Vi vil gerne gøre det lettere for dig at opnå et sundere, fyldigere og tykkere hår. Derfor giver vi 15% rabat på alle produkter som du inkluderer i dit medlemskab.

  • Ubegrænsede personlige konsultationer

   Vi vil gerne sikre, at din behandling altid er optimal i forhold til dit hårs og din hovedbunds behov. Derfor er din opstartskonsultation samt ubegrænsede opfølgende konsultationer inkluderet i dit medlemskab.

  • Et medlemskab uden bindinger

   Du kan altid sætte dit medlemskab på pause eller helt melde fra, når du ønsker det.

  • Fleksibel levering

   Alle er forskellige og bruger produkterne i forskellige mængder. Derfor har vi gjort det nemt at ændre på leveringen, så du til enhver tid kan få tilsendt nye forsyninger og aldrig løber tør.

  • Gratis levering på ordrer over 500 kr

   Som medlem vil din ordre have en værdi på over 500 kr, hvilket betyder at du får gratis levering i hele Danmark.

  Membership sets

  VÆLG DET MEMBERSHIP SET DER PASSER BEDST TIL DIG

  I hvert Membership Set er der nok til to måneders forbrug af de produkter, vi har anbefalet til dig.
  Det tager normalt mellem 2-4 måneder før du ser de første resultater.
  Spar op til 38%

  Membership Set 1 2.501 kr 1.573,35 kr*

  2 x Hair Gain Extract + 1 x Balancing eller Stabilizing Scalp Shampoo + 1 x Daily Conditioner + et ubegrænset antal personlige konsultationer
  • Hair Gain Extract, der fremmer hårets vækst- håndblandet specielt til dig
  • Blid og effektiv shampoo med Daily Conditioner
  • Opstartskonsultation med en af vores hårspecialister
  • Ubegrænsede opfølgende konsultationer
  *Baseret på prisen for en konsultation i vores klinik.
  Spar op til 42%

  Membership Set 2 2.136 kr 1.263,10 kr*

  2 x Hair Gain Extract + 1 x Balancing eller Stabilizing Scalp Shampoo + et ubegrænset antal personlige konsultationer
  • Hair Gain Extract, der fremmer hårets vækst - håndblandet specielt til dig
  • Blid og effektiv shampoo
  • Opstartskonsultation med en af vores hårspecialister
  • Ubegrænsede opfølgende konsultationer
  *Baseret på prisen for en konsultation i vores klinik.
  PRODUKTBESKRIVELSER Se flere detaljer

  Hair Gain Extract

  Hair Gain Extract

  Vores prisvindende Extract er det bærende element i alle vores behandlinger. Den styrker og stimulerer hovedbunden og skaber dermed de optimale betingelser for hårets vækst. Din personlige Extract er håndblandet og skræddersyet specifikt til dig og tilpasses løbende på din rejse mod et fyldigere, sundere hår. Extract er formuleret udelukkende med naturlige og kraftfulde ingredienser som burrerod, morgenfrue og sandeltræ, som nærer hårsækkene og har en anti-inflammatorisk virkning. Alle vores produkter er baseret på videnskabelig forskning i hårets og hovedbundens sundhed gennem 30 år - med dokumenteret effekt til glæde for flere hundredetusinde klienter verden over.

  Balancing Shampoo

  Balancing Shampoo

  Balancing Shampoo er en af vores mest populære produkter og vinder af Allure USA "Best of Beauty 2020" Award. Balancing Shampoo renser hovedbunden blidt, men effektivt, og efterlader håret rent og glansfuldt. Den unikke formel med bl.a. olie fra sennepsfrø styrker håret samtidig med, at den afbalancerer hovedbundens naturlige pH-værdi. Alt sammen for at skabe de mest optimale forudsætninger for hårets vækst. Balancing Shampoo er velegnet til daglig brug for alle hårtyper. Indeholder ikke parfume, farve, silikone eller problematiske konserveringsmidler.

  Stabilizing Scalp Shampoo

  Stabilizing Scalp Shampoo

  Denne prisvindende shampoo (Danish Beauty Award 2022) er blid og plejende for selve håret, men renser både hovedbund og hårsække i dybden og giver nyt liv til matte og tørre hårstrå. Den unikke formel med ekstrakt fra bl.a. burrerod er fyldt med anti-inflammatoriske konstituenter, der stabiliserer talg-produktionen og hovedbundens mikrobiom, hvilket giver de bedste forudsætninger for hårets vækst. Stabilizing Shampoo er ideel til personer med tendens til fedtet hovedbund og/eller tørt og glansløst hår. Indeholder ikke parfume, farve, silikone eller problematiske konserveringsmidler

  Daily Conditioner

  Daily Conditioner

  Daily Conditioner gør håret blødere og mere elastisk, så det bliver lettere at styre og mindre tilbøjeligt til at knække. Den unikke, naturlige formel med avocado-olie og ekstrakt fra aloe vera reparerer og forbedrer kvaliteten af tørt og skadet hår med sin intense, dybdegående og fugtgivende effekt. Samtidig er produktet så let, at det kan bruges, selv hvis du har meget fint hår. Denne silikonefri balsam gennemfugter håret og gør det sundere og mere glansfuldt uden at tynge håret eller efterlade en hinde af skadelige kemikalier. Indeholder ikke parfume, farve, silikone eller problematiske konserveringsmidler.

  Har du allerede gennemført din Håranalyse?

  Se dine resultater og bestil dit Membership Set.

  Log in her

  FAQ

  Her kan du nemt og hurtigt finde svar på alle dine spørgsmål.
  Hvordan tilmelder jeg mig Hårklinkken Membership, når jeg allerede bruger Extract.

  Hvis du allerede bruger vores Extract, vil et Hårklinkken Membership både gøre din hårpleje nemmere, og du vil opnå store besparelser.

  Når du køber din Extract, skal du blot tilføje vores prisvindende Balancing- eller Stabilizing Shampoo. Det giver dig besparelser på op til 42% inklusiv ubegrænsede gratis konsultationer - online eller på en af vores klinikker, gratis fragt på dine ordrer og ekstra rabat på tilvalgte produkter.

  Her er de fire trin, du skal igennem:

  Trin 1

  Gå til Extract-siden og log in som eksisterende kunde. Tryk på abonnér
    
  Trin 2 
  Tilføj derefter den shampoo du ønsker i kurven. Bemærk, at produktet skal købes på abonnement.
      
  Trin 3 
  Tilføj eventuelt andre produkter til dit Membership Set - med 15% rabat.
  Trin 4
  Nu kan du glæde dig til at modtage dine produkter – og over hvor meget du sparer, mens dit hår vokser og fylder mere og mere for hver dag, der går.

  Hvis du har spørgsmål, kan du enten ringe til os på 33 11 36 10 eller tage en Live Chat med en af vores hårspecialister her:
  Hvad er forskellen på et medlemskab og et abonnement? 

  Når du abonnerer på produkter, får du dine produkter 15 % billigere. Vælger du et medlemskab og et Membership Set, medfølger der ubegrænsede gratis personlige konsultationer med vores hårspecialister - online eller i en af vores klinikker. Som medlem kan du også få rabat på produkter udover dem, der er inkluderet i dit Membership Set. Det er vigtigt for os at tilbyde dig enkle og gennemskuelige abonnementer eller medlemskaber, hvor du til enhver tid kan ændre bl.a. leveringsfrekvensen og ændre, tilføje eller fjerne produkter. Ligesom du til enhver tid nemt kan opsige et abonnement eller medlemskab. 

  Hvordan styrer jeg mit abonnement eller medlemskab? 

  Det skal være nemt at abonnere eller være medlem, og derfor kan du løbende ændre i dit abonnement eller medlemskab, så det altid passer til dit behov.  Du logger blot ind på din konto oppe i højre hjørne af hårklinikken.dk. Her har du en oversigt over dit abonnement eller medlemskab og kan ændre i fx adresse og betalingsmetode. Du kan til- eller fravælge produkter og ændre på leveringsfrekvenser eller evt. springe en levering over. Her kan du også se, hvordan du til enhver tid  kan opsige dit abonnement eller medlemskab. Har du brug for hjælp? Klik på linket for at chatte med os eller kontakt vores kundeservice-team på copenhagen@harklinikken.com eller +45 33 11 36 10.

  Kan jeg opsige mit abonnement eller medlemskab til enhver tid? 

  Ja, det er vigtigt for os at tilbyde dig enkle og gennemskuelige abonnementer eller medlemskaber, som du til enhver tid kan ændre eller opsige. Hvis du vil opsige dit medlemskab eller abonnement, skal du blot kontakte vores kundeservice-team på +45 33 11 36 10 . 

  Kan jeg jeg ændre på, hvor tit jeg får leveret mine produkter og hvilke produkter, jeg modtager?

  Ja. Du logger blot ind på din konto oppe i højre hjørne af hårklinikken.dk. Her har du en oversigt over dit abonnement eller medlemskab og kan ændre, hvor ofte du får leveret, ændre eller fjerne produkter eller vælge om du vil springe en levering over. Bemærk, at hvis du har købt et Membership Set og fjerner produkter fra det, kan det betyde, at du ikke længere er kvalificeret til et medlemskab og dermed ikke længere er berettiget til at få gratis konsultationer, online eller i en af vores klinikker, hver tredje måned. Du vil dog stadig få 15 % rabat på alle produkter, og du har stadig mulighed for at købe en online eller fysisk konsultation, hvis du ønsker det.

  Hvordan springer jeg en leverance over? 

  Hvis du vil springe en leverance over, så er det ikke noget problem. Du logger blot ind på din konto oppe i højre hjørne af vores webside. Her har du en oversigt over dit abonnement eller medlemskab. Under punktet ”Næste estimerede leveringsdato” for hvert produkt kan du blot trykke ”Spring over”.  Produktet vil så først blive sendt den efterfølgende måned, og beløbet vil også først blive trukket fra din konto til den tid.   Har du brug for hjælp? Klik på linket for at chatte med os eller kontakt vores kundeservice-team på copenhagen@harklinikken.com eller +45 33 11 36 10.

  Vil jeg stadig få min næste konsultation gratis, hvis jeg opsiger mit medlemskab?  

  Du får gratis konsultationer i en periode på op til to måneder efter, du opsiger dit medlemskab (online eller i en klinik). Hvis du derefter ønsker flere konsultationer og ikke længere er medlem, skal du betale den normale pris for enten en online eller en fysisk konsultation.

  Kan jeg overdrage mine gratis konsultationer til andre, fx familie eller venner? 

  Nej. Et medlemskab og dermed de gratis konsultationer, der medfølger, er personlige og kan ikke overdrages til andre. 

  Får jeg 15% rabat på alle bestillinger eller kun den første leverance?

  Du får 15% rabat på alle Hårklinikken produkter, som du abonnerer på enten gennem et medlemskab eller produkt-abonnement. Det gælder både første og alle fremtidige bestillinger. 

  Hvornår bliver mine Hårklinikken produkter leveret? 

  Leveringen af dine produkter er baseret på den leveringsfrekvens, du har valgt og den første bestillingsdato. Hvis du fx har lagt din første bestilling den 12. april og valgt en leveringsfrekvens på to måneder, vil vi afsende den næste leverance den 2. juni og den næste igen den 12. august osv. Du vil få en e-mail cirka x dage før, vi afsender din leverance, så du har mulighed for at ændre leveringsfrekvens, springe en levering over eller helt stoppe dit abonnement eller medlemskab.  Levering er gratis for alle ordrer over kr. Du vil typisk modtage din leverance 3-5 arbejdsdage efter bestilling. 

  Brug for hjælp?

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you