Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Navn: Neel Gerner
  Alder: 65 år
  Job: Øjenlæge med speciale i øjenlågsoperationer ved "Øjenlågskirurgi CPH"
  Bopæl: København K

  Vi skal 20 år tilbage i tiden. Neel Gerners hår kan ikke længere blive så langt, som hun gerne ville have det, og hestehalen er også ved at blive lidt tynd. Hun opsøger Hårklinikken - en kontakt, der holder den dag i dag. ”Mindst to gange om året er jeg til konsultation på klinikken. Alt, hvad de gør, bygger på videnskabelige undersøgelser, og hvis der er fundet en ny og bedre ingrediens til min Extract, bliver den justeret. De justerer også, hvis mine behov er skiftet over tid, lige som de holder mig opdateret med nye produkter”. Jeg ved, at det virker”.

  Sundt hår er som Neels hår

  For Neel er et sundt hår både tykt, fyldigt og glansfuldt. ”Jeg synes, at mit hår er sådan. Aldrig tørt, mat og spaltet. Men jeg har faktisk heller aldrig sjusket med det, som jeg har fået anbefalet. Aldrig én eneste gang i 20 år har jeg sprunget over de daglige rutiner. Både fordi jeg kan konstatere, at jeg har fået mere hår. Og fordi de enkelte hårstrå er blevet kraftigere, så jeg kan lade håret gro langt – uden det ser tjavset ud i spidserne”. Det lyse i Neels hår er striber, hun får lavet. Hun har ikke fået gråt hår endnu. Det har hendes søster heller ikke – og hun er også klient hos Hårklinikken.

  Neels hårpleje-rutiner

  Neel vasker altid hår om aftenen. Og helst kun hver 3. dag, selvom hun godt ved, at man anbefaler daglig hårvask. ”Men det fungerer for mig, fordi mit hår på den måde er nemmere at have med at gøre”. Neel bruger Stabilizing Shampoo, fordi den både er god at vaske med, og fordi den indeholder ingredienser, som styrker håret. Derefter tilfører hun Styling Gel i længderne og Hair Hydrating Crème i spidserne. Neel vil gerne have, at hendes hår er glat, men fyldigt. Men for ikke at belaste håret med alt for meget varme, venter hun med at føntørre med rundbørste til det er næsten tørt.

  ”Jeg sætter mit hår med Extract”

  Neel har gjort den opdagelse, at Extract virker - ikke alene på langt sigt, men også på daglig basis: ”Extract er simpelthen den, jeg sætter mit hår med. Den har en afstivende evne helt nede fra hovedbunden, som får mit hår til at løfte sig. Uden den kunne jeg simpelthen ikke få mit hår til at sidde ordentligt”. Neel påfører altid Extract om morgenen – langsomt og i smalle baner, som hun har lært. Når håret er tørt, børster hun det grundigt igennem. ”Så fylder det rigtig meget, og på den måde virker Extract som en slags styling”.

  Hår og humør

  ”Hvis jeg ser én med tyndt hår eller en bred skilning, har jeg lyst til at fortælle ham eller hende om Hårklinikken”, siger Neel. ”Men det er et følsomt emne. Det er at gå virkelig tæt på mennesker”. Neel tror fuldt og fast på, at håret virkelig betyder meget for ens selvværd. ”Bare dét, at man selv synes, at ens hår sidder pænt – så udstråler man en helt anden energi, har mere gå-på-mod og er i langt bedre humør. Bare flere vidste, at der findes noget, der virker. At der kan gøres en kæmpe forskel”.

  ”Få en tid til en konsultation”.

  Neel mener, at man skal kontakte Hårklinikken, hvis man går rundt og er bare det mindste utilfreds med sit hår. ”Få en tid og find ud af, hvad der kan gøres. Hårklinikken er gode til at vurdere, hvem de kan hjælpe, og hvem de ikke kan. De kommer aldrig til at pådutte udgifter til nogen, hvor de kan se, at det ikke vil gavne. Men man skal indstille sig på, at det kræver en indsats af én selv, hvis man vil opnå resultater”. Det ved Neel bedre end de fleste, og det har hun tænkt sig at fortsætte med - at gøre, hvad hun får anbefalet. Også de næste 20 år.

  Gå til Neel Gerners hjemmeside “Øjenlågskirurgi CPH” her: www.neelgerner.dk

  Begynd din egen rejse mod et sundere, smukkere hår – og mere af det.

  Andre Hair Stories

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you