Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Om Carina

  Navn: Carina Louise Ibsen
  Alder: 25 år
  Job: Content Creator / Influencer
  Bopæl: København

  25-årige Carina Louise Ibsen er bosat i København, hvor hun arbejder som content creator og influencer. Det var igennem hendes følgere, at hun opdagede Hårklinikken. På baggrund af anbefalinger om at kontakte klinikken – og med en række positive tilkendegivelser i bagagen – tog hun skridtet til at takle sit stressrelaterede hårtab. ”Jeg fik for et par år tilbage konstateret stress, hvor jeg desværre tabte en stor mængde hår og efterfølgende oplevede perioder, hvor jeg kunne tabe meget hår,” fortæller Carina. ”Jeg nåede til et punkt, hvor jeg havde det dårligt med at rede håret og gå i bad, da jeg frygtede, at flere hår skulle ryge af. Desperat forhørte jeg mig så hos mine følgere, som fortalte, at Hårklinikken kunne afhjælpe hårtab, og derefter startede jeg i et forløb.” Uden at fastsætte nogle idealer, så har et sundt, langt og tykt hår altid været en drøm for Carina. ”Sundt hår betyder ekstremt meget for mig.

  Carinas daglige rutiner mod et sundere hår

  Inden Carina går i seng hver aften, påfører hun Extract efter Hårklinikkens anbefaling. Om morgenen bruger hun først Daily Conditioner i enderne, inden hun påfører Stabilizing Shampoo og Restorative Shampoo ovenpå. Når det hele er skyllet ud, slutter hun af med Daily Conditioner i spidserne, som skylles ud efter et par minutter. Derefter bruger hun Leave-In Hair Hydrating Créme i håndklædetørret hår. Tre gange om ugen sover hun med Intense & Hydrating Hair Mask for at få et ekstra fugt-boost.

  Favoritter

  Carinas favoritprodukt er Hair Hydrating Crème, fordi den efterlader hendes hår blødt og medgørligt. ”Hvis mit hår er kruset, kan jeg også finde på at putte lidt af cremen i, fordi det med det samme får mit hår til at se glat og fugtet ud,” tilføjer hun.

  Carinas budskab til andre: Hold fast og hav tålmodighed

  Carina har lært, at når det kommer til ens hår, så kan hårdt arbejde og en fast rutine virkelig betale sig. ”Jeg vil ikke lægge skjul på, at da jeg hørte, hvilken rutine man skulle igennem, blev jeg nervøs for, om det var muligt for mig at overholde. Der er mange trin, man skal huske, men det gode ved rutiner er, at man hurtigt vænner sig til dem. For mig er det nu blevet en hverdag, der giver mening. Udover det er det selvfølgelig nødvendigt, at man har tålmodighed. Hår vokser ikke 10 cm på en dag, desværre.” Til andre, der døjer med problemer med hår og hovedbund, har Carina dette råd: ”Tag kontakt til Hårklinikken. Hvis man virkelig døjer med diverse problemer, og man allerede har prøvet forskellige produkter, cremer, vitaminer og hvad der ellers er, og det stadig ikke har hjulpet, så kan jeg kun anbefale Hårklinikken. Om ikke andet skader det aldrig at komme ind til en konsultation og blive set på og høre, hvad der eventuelt ville kunne gøres. Det er i hvert fald essentielt at vide, at man er i hænderne på super dygtige eksperter.”

  Begynd din egen rejse mod et sundere, smukkere hår – og mere af det.

  Andre Hair Stories

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you