Tilbage til blog

Vi fejrer brystkræftmåneden og livet efter kræft

Vi fejrer brystkræftmåneden og livet efter kræft

Hver dag på Hårklinikken fejrer vi vores klienters glæde ved at få deres hår til at vokse igen. I oktober, som er international brystkræftmåned fejrer vi også overleverne af denne sygdom, som rammer så mange.

Mange af vore klienter er canceroverlevere. Selvom klienten lige har gennemgået en af livets sværeste oplevelser, forbliver der en udfordring tilbage: hårtab og dårlig hårkvalitet. Vi møder hundredvis af kvinder, som endnu ikke har fået deres hår tilbage efter at være blevet raske. De fortæller os:

“Det hårdt, når andre behandler dig, som om du er syg, fordi du ser syg ud.”

“Det er hårdt at blive bedømt efter dit hårs mængde og kvalitet.”

“Det er hårdt at blive mindet om cancer.”

Vore specialister hjælper dem med at fejre deres helbredelse og forstå processen med at få håret til at vokse ud efter kemoterapi eller strålebehandling.

En af vore klienter, Tina, kom til os som brystkræftoverlever. Hun havde tabt alt sit hår efter at have været i kemoterapi, og flere måneder efter havde hun stadig tynde pletter. Hun blev koblet sammen med en af vore specialister, som også har overlevet kræft. De to kvinder fik et tæt forhold til hinanden på grund af den fælles oplevelse og dannede et venskab..

Hvis du vil vide mere om at passe på dit hår før, under og efter kræftbehandlinger, så download vores tips..

Den internationale brystkræftmåned dækker hele oktober måned.

DOWNLOAD
Vores EkstraktShop produkter

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark