Tilbage til blog

Et gennembrud – kvantificering af genvækst af hår ved hjælp af Follysis

Et gennembrud – kvantificering af genvækst af hår ved hjælp af Follysis

Hvordan dokumenterer vi resultater? Det gør vi med vores ny billedteknologi, som automatisk måler forbedringen i hårmængde og -tæthed.

Hårklinikken er stolt af at præsentere Follysis, en avanceret billedteknologi, som anvendes til at måle hårets tæthed. Vi er den første virksomhed inden for behandling af hårtab, som analyserer resultater på denne måde, fordi vi har fuld tillid til effektiviteten af vores egen specialudviklede Ekstrakt behandling.

Vi har delt vores dokumenterede resultatliste via højt opløselige før-og-efter-fotos, men nu kan vi analysere hårtab og -genvækst i mange flere detaljer. For udvalgte klienter betyder dette, at vi kan monitorere deres fremskridt gennem hele behandlingen på meget tættere hold – så vi kan give hver enkelt den pleje, de har brug for, for at opnå de bedst mulige resultater.

En af vore klienter, en læge, prøvede adskillige behandlinger før Hårklinikken Ekstrakt behandlingen – uden virkning. Efter blot 6 måneders behandling oplever hun store fremskridt.

follysis-before-after-harklinikken-dra_03

Hvordan anvender vi Follysis?

dr-george-zontos-refers-harklinikken-treatment

Follysis software udviklingsteam, ledet af Dr. George Zontos, lægelig direktør i klinikken i København, har samarbejdet med et team fra universitetet i Patrasin, Grækenland, siden 2010 om udviklingen af Follysis teknologien.

Lige nu anvender vi denne teknologi til at dokumentere resultater af vores Ekstrakt til genvækst af hår i klinikken, og til at dokumentere vores forskning i laboratoriet. Follysis teknologien dokumenterer og beregner den nøjagtige stigning i antal hår og hårkvalitet pr. kvadratcentimeter. Follysis sætter os i stand til at være 100% præcise i dokumentationen af hårforbedrings resultater, og det kan intet andet produkt eller behandling tilbyde.

Lær mere om vores arbejde med Follysis.

Hvis du er parat til at finde ud af, om vore metoder til genvækst af hår vil virke for dig, så tag kontakt til os i dag.

KONTAKT OS

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark