Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Følg din passion

  Anima Agyeman blev født i Virginia som datter af ghanesiske immigrantforældre. Hun begyndte at læse medicin, men fandt hurtigt ud af, at det ikke var hende. ”Jeg var bange for at skuffe mine forældre, men heldigvis fandt jeg hurtigt en ny retning ved at arbejde som model og skabe content for skønhedsbrands. Jeg har altid elsket naturlige produkter og har altid været fortaler for naturligt hår i modelverdenen. Jeg kendte alt for få piger, der var ligesom mig, da jeg voksede op, og det ønskede jeg at ændre på. Via mit arbejde vil jeg vise unge kvinder, der ligner mig, at de også har en plads, og at de kan have selvtillid, præcis som de er”.  

  "Vær dig selv"

  Anima synes, at hendes arbejde bliver langt mere meningsfuldt og får større effekt, når hun repræsenterer sig selv og bringer sine egne værdier i spil over for et mangfoldigt publikum. ”Helt overordnet vil jeg arbejde med brands, der går forrest, når det gælder diversitet, lighed og etiske værdier”. Hun ser ikke sig selv som en influencer, men mener alligevel, at ”vi påvirker alle sammen hinanden”. Efter hendes mening er rollen som influencer blevet en kliché, som fokuserer for meget på forfængelighed og prestige.

  Diversitet inden for hårpleje

  Anima ser et klart behov for flere rollemodeller over for unge kvinder. Hun påpeger, at de fleste mørkhudede modeller klipper deres hår eller holder det virkelig kort. ”Til trods for at jeg bliver booket rigtig meget netop på grund af mit hår, har jeg været nødt til sige fra i nogle lidt ubehagelige situationer for at forhindre, at mit hår blev ødelagt af stylister, der ville bruge stylingsværktøj og produkter, som simpelthen ikke passer til min hårtype”.

  Forberedelse er afgørende

  ”Inden et fotoshoot, prøver jeg altid at få mere at vide om, hvilket look kunden går efter. Dagen før bruger jeg så nogle timer på at gøre mig klar. Når jeg ankommer på settet, behøver hårstylisterne normalt ikke at gøre så meget, medmindre der er sket en ændring i sidste øjeblik. Det er de altid meget taknemmelige for, da jeg jo har noget af et afrohår, der skal tæmmes. Jeg forstår godt, at hvis man ikke har en hårtype som min, hvor håret er så tæt, at det kan virke en smule overdrevent med de mange timers forberedelse. Det overrasker altid mine kolleger, som har en langt løsere hårtekstur. De står bare ud af sengen, laver deres sædvanlige morgenrutiner og tager afsted til settet. Selvom det er mere besværligt for mig, er det også meget givende. Jeg er taknemmelig for stadig at have så meget hår, selv om jeg nu har været model i fem år. At jeg forbereder mig så godt, er med til at beskytte mit hår og sikre, at der ikke bliver manipuleret for meget med det, så det bliver skadet og knækker”.

  Animas vej til at genopbygge sit hår

  Anima besøgte første gang Hårklinikken i sommeren 2021. Hun havde lidt skæl i hovedbunden og problemer med at holde den sund og velnæret. Vejret i New York, krav til styling og en manglende viden om hendes hårtype i modelverdenen havde sat sine spor. Hun opdagede, at når hun var på ferie i Ghana, fik både hendes hud, hovedbund og hår en opblomstring. Når hun atter kom hjem, gik der ikke lang tid, før både hår og hovedbund var tilbage i den samme tilstand.

  En unik rutine

  Anima begyndte på sin skræddersyede behandling fra Hårklinikken, som inkluderede Hair Gain Extract og supplerende plejeprodukter anbefalet specifikt til hende for at understøtte effekten fra Hair Gain Extract. Den naturlige Hair Gain Extract er med til at forebygge og bekæmpe skældannelse og tørhed i hendes hovedbund. Hun anvender den én eller to gange om måneden om aftenen før hendes ‘hårvaskedag’og indrømmer, at ”med min hårtype er det lidt af en udfordring at få Hair Gain Extract helt ned i min tætte hårbund”. Men hun mener også, at fordelene og de resultater hun opnår, er det hele værd.

  Før jeg vasker håret, bruger jeg næsten tre timer på at filtre håret ud og dele det op i sektioner, før jeg påfører fugtboosteren Hair Mask. Den holder mit hår gennemfugtet, så når jeg bruger Stabilizing Scalp Shampoo, sammenfiltres eller tørrer mit hår ikke ud. Når jeg har skyllet både hårmaske og shampoo ud, kommer jeg mere Hair Mask i for at tilføre fugt igen. Så skyller jeg den ud, og til sidst tilfører jeg Hair Hydrating Crème i længder og spidser.

  Det er essentielt, at håret får den rigtige mængde fugt

  Anima ved nu, hvor vigtig fugtpleje er for hendes hår - og det er ikke bare en hvilken som helst fugt. De bedste resultater opnås, når fugten trænger ind i hvert eneste hårstrå og forsegles indefra i stedet for bare at lægge sig på overfladen. Det er netop, hvad Hårklinikkens prisvindende og patenterede ‘Hydration Technology’ gør - uden at tynge håret ned. Optimal fugt får ikke blot Animas hår til at føles fantastisk. Det fremhæver hendes krøller og hjælper med at bevare hårets sundhed helt ud i spidserne.

  Øjeblikkelige resultater

  ”Jeg så resultater næsten øjeblikkeligt, fordi Hårklinikkens produkter gennemfugter mit hår bedre end noget andet, jeg nogensinde har prøvet før. Jeg er især vild med Hårklinikkens nærende Hair Mask og Hair Hydrating Crème, fordi de begge gennemfugter mit hår. Det er også produkter, der fremhæver mine krøller helt fantastisk, hver eneste gang, jeg bruger dem”. 

  Naturligt hår og naturlige produkter

  ”Jeg elsker at bruge naturlige produkter. Jeg ligger ikke længere søvnløs over, om mit hår får den nødvendige fugt, og det gør mig ovenud lykkelig. Jeg kan også allerbedst lide mit hår, når det er helt naturligt. Jeg er vild med det der look, når det trækker sig sammen. Min hårtype gør dog, at jeg skal rede det igennem indimellem for at forhindre, at det filtrer sig sammen, så jeg er stadig nødt til at style det i nogen grad”.

  Viden er magt

  Anima understreger, at der florerer en del myter og misforståelser om naturligt sundt hår – som følge af mangel på forskning på området. Det resulterer i, at mange kvinder ikke kan få deres hår til at vokse, som det burde. Hun mener, at ”der er mange trends og kure, som folk påstår virker, men de virker ikke for alle, og i nogle tilfælde kan de være direkte skadelige. For eksempel plejede jeg at bruge en hjemmelavet hårmaske af banan og avocado, som jeg troede gjorde noget godt for mit hår. Men Hårklinikkens specialister har senere fortalt mig, at mikroskopiske madpartikler kan blive siddende i håret og danne hårde overflader, som man kan være nødt til at skære ud. Hvis ikke man gør det, kan de danne bakterier. Det var skræmmende. Jeg har hverken brugt avocado- eller bananmaske siden. Vær også opmærksom på den seneste trend med risvand. Behandlinger baseret på en troværdig, videnskabelig baggrund er det eneste rigtige for optimal sundhed for håret. 

  Ægte skønhed kommer indefra 

  Animas tro på Gud er en grundlæggende kraft i hendes liv. ”Jesus giver mig styrken og evnen til ikke bare at præsentere mig selv bedst muligt i det ydre. Han hjælper mig helt inde fra i mit hjerte. Jeg prøver at undgå at blive alt for optaget af min fremtoning. Forfængelighed kan rykke fokus væk fra det, der virkelig er vigtigt i dit liv, dit hjertes intentioner, og hvem du virkelig er. Man ser en masse mennesker i modebranchen, hvor udseendet nærmest bliver en besættelse, hvilket kan føre til usikkerhed og nogle gange arrogance. Selvfølgelig vil jeg gerne se præsentabel ud og udtrykke min personlige stil, men jeg vil ikke opsluges af det. Min mor har altid lært mig, at ægte skønhed kan ses i måden, som du behandler andre mennesker på”.

  Begynd din rejse mod fyldigere, smukkere hår – og mere af det

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you