Resultater

Udforsk Hårklinikkens verden

Seneste artikler

  • Sandra

   Sandra

   Sandra har været i behandling med ekstrakt i 1½ år og har delt sin historie med os: For halvandet år siden startede jeg i behandling hos hårklinikken, hvilket jeg ikke har fortrudt en eneste gang.  Et halvt år forinden op...
   Læs artikel
  • Karsten

   Karsten

   Karsten besøgte Hårklinikken og startede op i ekstraktbehandling. Her ses resultaterne efter syv måneder på efter-billederne.
   Læs artikel
  • Bodil

   Bodil

   Bodils hår blev betydeligt tættere med ekstraktbehandling - se det flotte resultat på billederne her.
   Læs artikel
  • Tine

   Tine

   Mit tynde hår påvirkede min dag og tog mit humør Jeg har altid haft tyndt fint hår, men nok af det. Efter mit fyldte 35 år synes jeg, at jeg langsomt begyndte at få finere og finere hårstrå, og da jeg nærmede mig de 50 år...
   Læs artikel
  • Christine

   Christine

   Christine siger, “at få mit hår tilbage har ændret mit liv” Christine opnåede dramatiske resultater efter Hårklinikkens hårgenvækstbehandling for hendes udtyndende hår. Der er 18 måneder mellem før- og efter-billederne.
   Læs artikel
  • Rie

   Rie

   Før Rie fandt Hårklinikken For nogle kvinder starter hårtabsprocessen allerede i teenage-årene, formentlig som følge af de hormonelle forandringer, som sker i puberteten (menstruation etc.) Kvinder oplever at håret gradvis...
   Læs artikel
  • Selma

   Selma

   Selmas historie Jeg begyndte at tabe håret tidligt. Stress, krig og oplevelser under krigen i mit land har gjort sit. Jeg blev henvist flere gange til lægeundersøgelser, alt var i orden og lægen kunne ikke hjælpe mig. Je...
   Læs artikel
  • Fay

   Fay

   [Fays historie er oversat fra engelsk.] Fays oplevelse med hårtab Jeg har oplevet betydeligt hårtab siden jeg flyttede til Dubai og fyldte 40, og jeg havde derfor prøvet alle mulige former for behandling – og jeg mener a...
   Læs artikel

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark