RESULTATER

Vi har behandlet mere end 100.000 klienter verden over siden 1979.

Resultater

KVINDERNES HISTORIER

Hårklinikken har arbejdet med kvinder over hele verden for at behandle deres tyndende hår. Hårtab er ikke udelukkende et problem for ældre mænd. Kvinder i 20-, 30-, 40-, 50-, 60- og 70-års alderen med kaukasisk, indisk, latinamerikansk, arabisk og afroamerikansk hår har alle oplevet utrygheden ved hårtab og frustrationerne ved at prøve at finde en behandling, der virker. Hør historierne fra nogle af vore klienter:

MÆNDENES HISTORIER

Mandligt mønster for hårtab, eller androgenetisk hårtab, kan måske føles som et tegn på alder, men det kan ske i en hvilken som helst alder. Tyndende hår eller begyndende skaldethed kan være arveligt betinget, kan skyldes hormonforandringer eller endog miljømæssige faktorer eller ernæring. Hør historierne fra mænd, som har opsøgt Hårklinikken for at få deres hår til at vokse igen.

Videnskabeligt beviste resultater

Hårtab er meget personligt. Det kan påvirke hver eneste facet af dit liv og i særdeleshed, hvordan du har det med dig selv. Klienter finder typisk frem til Hårklinikkens hårbehandlingsprogram efter at have afprøvet næsten alt andet: Rogaine eller Minoxidil 2-5%, Propecia, hår laserbehandling, kosttilskud til hår, hårekstensions o.s.v. Nogle er skeptiske i starten, og det kan vi godt forstå. Vi opfordrer dig til at skaffe dig viden og høre fra andre, som har været i samme situation som dig.

Tusindvis af mænd og kvinder har delt deres historier om hårtab og genvækst af hår med os. Hver eneste rejse er unik. Kliniske resultater viser en synlig stigning i hårtæthed på 4-6 måneder. Se i vores bibliotek med mænds og kvinders vidneudsagn og før-og-efter billeder, hvis du vil vide mere.

Se bl.a. de flotte resultater hos operasanger og skuespiller Joachim Knop. Klik her for at gå til Joachims historie, og læs om hans oplevelser hos Hårklinikken.

Gratis telefonrådgivning

Vi tilbyder i visse tidsrum gratis telefonrådgivning. Giv os et kald og hør, om vi kan hjælpe med din situation.

LÆS MERE OM TELEFONRÅDGIVNING