Speciallægernes synsvinkel

Dr. George Zontos

Dr. George Zontos

“Jeg har samarbejdet tæt med Lars Skjøth, stifteren af Hårklinikken, i de sidste 9 år. I den tid har jeg gentagne gange haft lejlighed til at vurdere effektiviteten af den unikke behandling til genvækst af hår, som Hårklinikken tilbyder.
Lars Skjøth og hans meget kompetente medarbejdere giver deres klienter en omfattende og individuelt tilpasset behandling mod hårtab, som har vist sig succesfuld i forhold til at kontrollere de fleste problemer med hårtab. Hårbehandlingen forbedrer ikke alene hovedbundens tilstand, men den øger ydermere hårtætheden i væsentlig grad.”

Dr. Zontos er tilknyttet Hårklinikken i København.

George Zontos, MD, PhD, MSc, medlem af International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)

Dr. Matthew Zook

Dr. Matthew Zook

Jeg har personligt set de fremragende resultater og tilfredshed med genvækst af hår hos patienter, der benytter Hårklinikken. Derfor har jeg med stor succes henvist mine patienter til Hårklinikken og kan varmt anbefale Hårklinikkens produkter.”

Dr. Zook er tilknyttet Hårklinikken i Tampa, Florida.

Matthew Zook, MD, PhD, Certificeret dermatolog

Dr. Panos Vasiloudes

Dr. Panos Vasiloudes

“I årenes løb har jeg i min praksis oplevet, at hårtab kan være et ødelæggende problem for mange patienter, og jeg ledte efter en løsning. Derfor, da en tidligere kollega introducerede mig for Hårklinikken i København, Danmark, blev jeg nysgerrig. Kort efter besøgte vi hovedafdelingen i København, og det var en forbløffende oplevelse at interviewe patienterne. De var oprigtigt begejstrede for deres resultater, og jeg blev fascineret af programmet. Sidenhen har jeg sammen med grundlæggeren Lars Skjøth haft lejlighed til at studere over 50-60.000 tilfælde på tre kontinenter. I dag kan jeg fastslå, at programmet viser resultater uden sidestykke blandt andre programmer på markedet. Det er et program, jeg uden tøven kan anbefale til en meget, meget almindelig udfordring hos vore patienter.“

Panos Vasiloudes, MD, PhD, FAAD, FAAP, dobbelt certificering i dermatologi og pædiatri