Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Hos Hårklinikken ved vi, at et smukt hår styrker selvtilliden. Vi ved også, at det bedste råd, hvis du vil have et smukt og naturligt glansfuldt hår, er at undgå skrappe kemikalier. Vores grundlægger Lars Skjøth har over 29 års erfaring med forskning og produktudvikling inden for hårpleje. Lars har, lige siden han stiftede firmaet, haft fuldt fokus på kun at udvikle produkter med gavnlige kemiske stoffer og med naturlige og plantebaserede ingredienser. Derfor udvikler vi udelukkende produkter uden skadelige ingredienser, hvor vi tager det bedste fra naturens og videnskabens verden og kombinerer det i hårpleje, der gavner både hår og hovedbund.

  Vores omfattende forskning sikrer, at vores produkter aldrig indeholder skadelige ingredienser. Utallige kunder har fået et smukt og glansfuldt hår ved at bruge vores nærende shampoo, balsam og styling produkter. Frem for hurtige genveje, designer vi bæredygtige løsninger til et sundt hår, lige fra hårrødderne. Vi anvender naturligt udvundne ingredienser, godkendte processer og sikre løsninger, der giver dig en sund hovedbund og et sundt hår langt ud i fremtiden.

  Men hvad består processerne af? Lad os se på nogle af de metoder, vi bruger i udviklingen af sunde hårprodukter. Vi prøver at forklare, hvor stor forskel det gør at bruge gode produkter, så du selv kan komme godt i gang med sund hårpleje!

  Naturlige ingredienser, ren kemi og grundig forskning

  Hos Hårklinikken bruger vi kun naturlige ingredienser, og produktudviklingen hviler på et videnskabeligt grundlag. Vores mantra er, at et smukt hår ikke skal ødelægges af skadelige kemikalier, og derfor leder vi altid efter alternative ingredienser, der plejer håret.

  Det handler ikke om at tage tilfældige ingredienser, som for eksempel burrerod og komælk og putte dem i produkterne. Gid det var så let! Vi identificerer med videnskabelige metoder de stoffer i de ingredienserne, som er gavnlige for lige netop håret. Derfor kan vi undgå alle de skadelige ingredienser og udvikle produkter, der er helt fri for parabener og lignende uønskede stoffer. Vi undgår også de skadelige ingredienser, som ellers er almindeligt anvendt - for eksempel silikone og kunstige farvestoffer - og udvikler produkter fyldt med sundhed til dit hår og din hovedbund.

  Nogle af de naturlige ingredienser, der indgår i fremstillingen af vores produkter, er burrerod, morgenfrue, avocadoolie, mælkeprotein, quinoa, hørfrø, havreekstrakt og aloe vera. Naturen er den bedste medicin, men ingredienserne skal kombineres med gavnlige kemikalier på et videnskabeligt grundlag, hvis man vil opnå den størst mulige effekt.

  Vi har gjort kvalitet til en mærkesag

  På baggrund af vores forskning og omfattende test af alle ingredienser, der indgår i vores produkter, kan vi med sikkerhed undgå skrappe ingredienser. Det kræver lang tid til produktudvikling, men den ekstra indsats gør en afgørende forskel. Det er derfor, vi kan tilbyde et udvalg af produkter uden skadelige kemikalier. Og det er din sikkerhed for, at dit hår får den pleje, det har brug for. 

  De kemikalier, der anvendes i mange hårplejeprodukter, kan erstattes med naturlige ingredienser, men det kan være vanskeligt at opnå den samme effekt. Hårspray i en aerosolbeholder kan give et godt hold på håret, men den kan samtidig beskadige både hår og hovedbund. Vi har udviklet et mere sikkert alternativ, nemlig vores aerosol-fri Styling Spray, der er bedre både for miljøet og for dig.

  Forskning i langsigtede løsninger

  Vi ønsker ikke at tilbyde produkter, der får håret til at se sundt ud, fordi det enkelte hårstrå dækkes af kemikalier. Det ville være at gøre sig selv en bjørnetjeneste, fordi hår og hovedbund tager skade og udpines i længden. Vi udvikler hårprodukter uden parabener og andre skadelige kemikalier, netop fordi et sundt hår er det vigtigste parameter for os. Når de enkelte hårstrå plejes med gode næringsstoffer, når hårbunden dybderenses og pH-balancen genoprettes, og når du kan vælge produkter, der egner sig specielt til dit hår, så får du et både sundere og stærkere hår mange år frem.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you