Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vi får mange spørgsmål og henvisninger fra dermatologer hver dag, men der udvises mere og mere interesse for kvinders hårtab fra en overraskende kilde: fødselslæger og gynækologer. Disse læger udgør en nøglefaktor for kvinders sundhedspleje og er ofte de læger, de ser mest regelmæssigt. De taler også regelmæssigt med deres patienter om mange af grundene til hårtab:

  • Hormonale forandringer
  • Fødsler
  • Kost og motion
  • Genetik

  Fødselslæger/gynækologer søger mere viden om diagnoser, årsager og behandling af kvinders hårtab, i artikler som Hair Loss in Women fra Clinical Obstetrics and Gynecology journal. For visse kvinder er fødselslæger og gynækologer den første sundhedsperson, de konsulterer omkring deres hårtab. Med dette for øje efterspørger fødselslæger og gynækologer mere viden om kvinders hårtab for bedre at være i stand til at give patienterne pålidelige svar og behandlingsmuligheder.

  Særlig interessant for fødselslæger/gynækologer:

  • Vigtigheden af at udelukke polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Omkring 20% af dem, der har PCOS, vil have androgenetisk alopeci.
  • Evnen til at skelne mellem normalt hårtab, som sker med alderen, og patologisk hårtab.
  • Kost, der giver fejlernæring, og som påvirker hårets sundhed. Kvinder mangler ofte et eller flere afgørende næringsstoffer – protein, vitamin C, vitamin B, zink, niacin og jern.
  • Typer af produkter og behandlinger, som kan være mest gavnlige for kvinder, der oplever hårtab. At forstå de rigtige hårplejeteknikker kan også være gavnligt for at finde ud af, om patienter blot behøver justere deres daglige rutiner.

  Fødselslæger/gynækologer kan måske ikke foretage en undersøgelse, der er lige så detaljeret som andre læger, men grundlæggende viden om årsager til hårtab kan hjælpe patienter til at vælge de rigtige næste skridt. Men vi advarer ofte mod foreslåede tests i egen klinik. Mange lægejournaler anerkender træk-tests eller ryk-tests, men det er ikke nødvendigvis de mest præcise måder at opdage hårtab på. Hårklinikken forstår, at hver persons situation er unik, og derfor tilpasser vi vores behandlinger til den enkelte.

  På samme måde, som vi samarbejder med dermatologer i USA og andre lande i vurderingen og behandlingen af dem, der oplever hårtab, er vi glade for at tilbyde uddannelse, vurdering og støtte vedrørende hårtab til alle læger og kvinder, der søger svar på spørgsmål om hårtab.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you