Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Et sundt hår afhænger af en sund hovedbund. Men hvordan får du så en sund hovedbund og et fyldigt, blødt hår? En sund hovedbund kræver mere end bare rensning. Mange almindelige hårprodukter virker irriterende på hovedbunden, fordi de indeholder kemikalier, der virker udtørrende, så hovedbunden mangler både fugt og pleje, og pH-balancen forstyrres. Hårklinikken har altid fokus på pleje af hovedbunden, og vores produkter indeholder ingredienser og vigtige plejende stoffer, der giver en sund hovedbund og derved optimal hårvækst.

  Vores shampooer er udviklet til at pleje håret og er fremstillet med plantebaserede ingredienser, som skaber det optimale miljø i hovedbunden og dermed en sund hårvækst. Vi har knap 30 års erfaring med forskning og udvikling af vores produkter med ingredienser, der er sunde for hår og hovedbund. Det fokus har vi haft fra starten. Alle vores produkter er sammensat, så de understøtter hårets naturlige fedtproduktion og pH-balance og tilfører fugt, samtidig med at de renser og fremhæver hårets naturlige glans.

  En sund hovedbund giver smukt hår og det er derfor vigtigt at vælge en rensende shampoo, der er ligeså effektiv som den er skånsom. Snavs, olie og produktrester blokerer hårsækkene og kan føre til hårudtynding, hvis du ikke gør noget ved det. Når hovedbunden ikke bliver renset i dybden, kan hårsækkene ikke "ånde”. Faktorer, der kan blokere og irritere hovedbunden, er hårdt vand, hårprodukter med skrappe kemikalier og silikone og ineffektiv eller for sjælden hårvask. Vi anbefaler, at du bruger vores Balancing Shampoo uden silikone, parabener eller parfume. Den genopretter hårbundens naturlige pH-balance og reducerer irritation, fordi den virker dybderensende. Den er samtidig så mild, at du sagtens kan bruge den hver dag.

  Kun de bedste ingredienser

  Hårklinikken bruger en kombination af de bedste naturligt udvundne ingredienser og uproblematiske kemiske stoffer, der ikke skader håret. Mange hårprodukter og shampooer indeholder parabener, silikone og andre skrappe kemikalier. Det er vores overbevisning, at de skadelige kemikalier kan erstattes med naturlige ingredienser, så du får et sundere hår og en sundere hovedbund. I vores tilgang til hovedbundspleje bruger vi plantebaserede ingredienser såsom havre, quinoa, aloe vera og avocadoolie, og vi dyrker selv burrerod, der virker lindrende og genopretter hovedbundens fugtbalance.

  Vi anbefaler, at du starter med Balancing Shampoo, der forbereder håret til at optage næringsstofferne fra vores Fortifying Shampoo. Vores Fortifying Shampoo er lavet med økologisk aloe vera, hørfrø og hydrolyseret quinoa, der giver fugt, genopretter hovedbundens pH-balance og reparerer håret. Vores Styling Wax med salvie og rosmarin er skånsom mod hovedbunden, og det er vores Styling Paste også. Det er blide produkter, der plejer håret i stedet for at ødelægge det. Begge er fremstillet med naturlige ingredienser, der holder på frisuren og giver et sundt hår på samme tid. Med vores naturlige ingredienser har vi ikke kun fokus på dit hår - men på sund hårpleje fra hovedbund til hårspidser

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Særligt fokus på hovedbunden

  Vores produkter er særligt gavnlige for din hovedbund. Vi ved, at en sund hovedbund handler om mere end at fjerne snavs og produktrester. Produkterne er udviklet, så de hjælper til at styre hovedbundens fedtproduktion, fordi for høj fedtsekretion kan give hårudtynding og andre problemer med hovedbunden. Vores produkter genopretter også den naturlige pH-balance og tilfører fugt, og samtidig bliver håret dybderenset og får en flot glans.

  Ingen nemme genveje

  Mange af de hårprodukter, vi finder på markedet, er hurtige løsninger. De er fremstillet med kemikalier, der får håret til at se sundt ud, fordi hårstråene dækkes med en belægning, der får håret til at se glansfuldt og fyldigt ud. Problemet er, at kemikalierne kan danne et lag på hovedbunden og trænge ind i hårsækkene, som bliver beskadiget. Det giver ikke et sundt hår og en sund hovedbund i længden.

  Derfor tager vores hårprodukter udgangspunkt i sundhed - både for hår og hovedbund – og dit generelle velvære. Vores mål er at tilbyde produkter, der giver et smukt hår og en hovedbund, der bliver sundere for hver gang, du bruger dem. Vi tænker ikke kortsigtet men i bæredygtige løsninger, der plejer dit hår og din hovedbund dag for dag og år efter år. 

   

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you