Tilbage til blog

En gave til dig selv – tips til et sundt hår i julen

En gave til dig selv – tips til et sundt hår i julen

Normalt er der fokus på at give i julen, men det er vigtigt, at du ikke glemmer dig selv i disse måneder. Alle vil gerne have det så godt som muligt og være smukke hver dag hele året, men det køligere vejr kan gøre det vanskeligere at bevare en sund hovedbund og et sundt hår.

De vejrforandringer, der følger med de køligere årstider, har en barsk indflydelse – udtørrer hud, hovedbund og hår. Kraftigt opvarmede lokaler nedsætter mængden af naturlig fugt i kroppen og gør det sværere for hovedbund og hår at bevare fugten. Koldere temperaturer betyder også en stigning i brugen af opvarmede styling apparater, som bidrager til tørt hår.

Vi har forståelse for, at juletiden er travl, og derfor gør vi det nemt at indarbejde vores hårplejeprodukter i din daglige rutine. Vore shampoos, balsam- og styling produkter tilfører hver især hovedbunden og håret det, som er nødvendigt for at opretholde sundheden, på grund af deres naturlige, plantebaserede ingredienser.

BCB shampoo

BCB shampoo dybderenser hovedbunden og hårsækkene og reducerer produktionen af sebum (talg), som kan være en medvirkende faktor til hårtab fremkaldt af hormonelle forandringer. Vores BCB shampoo giver glans til livløst eller tørt hår uden af efterlade et lag af silikone på håret, men ved ganske enkelt at skabe den rigtige balance på hårstråets overflade.

Hair hydrating crème

Hårklinikkens Hair Hydrating crème er teknisk overlegen i forhold til andre produkter i denne kategori. Den åbner hårstrået og tilfører fugt til håret, reducerer tørhed, skaber fyldighed og giver håret elasticitet. Den fungerer som god beskyttelse mod varme fra hårtørrere, sollys og styling apparater. Det er et fantastisk ”leave in”produkt til tørt, krøllet og kruset hår.

Styling gel no. 2

Denne letvægts, plantebaserede styling gel giver et middel hold og er meget egnet til alle hårtyper. Fordi det er så nænsomt, er styling gelen nyttig for enhver, som ønsker at opretholde et sundt hår og en sund hovedbund, og den kan bruges sammen med vores behandling til genvækst af hår.

Vi leverer også specialtilpassede Ekstrakter til de klienter, som har været til konsultation hos os og opfylder vores kvalifikationskrav til Hårklinikken behandlingen. Hvis du vil vide mere om alle vore produkter, så gå ind på vores webshop.

Ud over at bruge sikrere produkter til dit hår, er der adskillige ekstra forholdsregler, du kan tage, for at opretholde et sundt hår i vintermånederne:

5 tips til egen pleje for at bevare et sundt hår

  1. Vask ikke håret med ekstremt varmt vand, da det udtørrer hovedbund og hår. Brug lunkent vand i stedet.
  2. Hvis det er nødvendigt at bruge hårtørrer, så hold den ikke for tæt på hovedbunden og sæt den på lav varme eller kold.
  3. En sund kost har direkte indflydelse på hårets sundhed.
  4. Overdrevet brug af sukker kan også spille en rolle for udtyndende hår.
  5. Tør, kløende hovedbund kan undgås ved at tage hurtigere og køligere brusebade.
  6. Undgå at børste håret, mens det er vådt – der er det mest sart.

Sundt, levende hår kan få dig til at føle dig bedre tilpas og hjælpe dig med trygt at kunne nyde juletiden.
Hvis du vil vide mere om alle vore produkter, så besøg vores webshop.

SHOP NU

Vores EkstraktShop produkter

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark