Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Der er utallige meninger og overbevisninger om, hvordan du får et sundt hår og en sund hovedbund. Meget af det, du kan læse, forvirrer mere, end det gavner, og nogle oplysninger kan være direkte vildledende. En af de mest sejlivede myter er, at det ikke er sundt at vaske hår med shampoo hver dag. Hårklinikken har over 27 års forskning, produktudvikling og kliniske test i bagagen, og vi er klar til at aflive myten én gang for alle.

  Vi starter et andet sted. Du sørger sikkert for at vaske dit ansigt hver dag. Din hovedbund er sådan set bare en forlængelse af dit ansigt. Den har en anden pH-værdi og er fyldt med hårsække, men fuldstændig som dit ansigt har den brug for daglig pleje. Når du sørger for at pleje huden i ansigtet, hvorfor skulle du så ikke pleje din hovedbund på samme måde? Det er ganske rigtigt en dårlig idé at bruge en daglig shampoo med skrappe ingredienser. Derimod er det en god idé at bruge en daglig shampoo med rene og naturlige ingredienser, der virker som en behandling af hovedbunden - det er godt for både dit hår og din hovedbund.

  Hårklinikken tilbyder produkter, der er baseret på rene, sikre og effektive ingredienser. Vores produkter indeholder ikke parabener, SLS, farve, parfume eller silikone. Vores shampooer til daglig brug giver en sund hovedbund, tykkere hår, den rette pH-balance og en afbalanceret talgproduktion. Lad os se nærmere på de forskellige faktorer. Her forklarer vi, hvorfor vi er overbeviste om, at daglig brug af vores shampoo er et af de bedste tips til en sund hovedbund.

  Afbalanceret talgproduktion

  Daglig hårvask sikrer, at hårsækkene kan ånde. Hårsækkene producerer talg, som er hudens naturlige fedtstof. Hvis det sidder for længe på hovedbunden, kan talg, snavs og rester af hårplejeprodukter danne en lag på hovedbunden og lukke af for hårsækkene. Tilstoppede hårsække kan give irriteret hovedbund og på længere sigt hårtab. Daglig brug af en shampoo fra Hårklinikken, baseret på naturlige ingredienser som f.eks. vores Stabilizing Shampoo, virker dybderensende og giver en sund hårvækst, så håret bliver stærkt og fyldigt.

  Korrekt pH-balance

  Med den rigtige shampoo, f.eks. vores Balancing Shampoo, renser du håret og genopretter samtidig hovedbundens naturlige pH-balance. Det giver optimal hårvækst og forebygger hårtab og irritation af hovedbunden, som kan give tyndt hår. Det er et af vores bedste tips til en sund hovedbund.

  Ingredienser til et sundt hår og en sund hovedbund

  Vores krop har brug for en daglig kost med sunde fødevarer. Præcis som en sund kost kan en shampoo baseret på de rigtige ingredienser i den rette sammensætning give præcis den hår- og hovedbundspleje, du har brug for. Et stærkt og sundt hår og en sund hovedbund kræver god pleje hver dag. En shampoo som vores Fortifying Shampoo, der er fremstillet med økologisk aloe vera, hørprotein og hydrolyseret quinoa, giver dit hår den rette daglige pleje. Vi anbefaler, at du bruger den som din “shampoo nummer 2”, altså efter vask med vores Balancing eller Stabilizing shampoo. Kom Fortifying Shampoo i håret, inden du skyller Balancing eller Stabilizing shampoo ud, skum op, og skyl håret. Det giver en unik kombination, der skaber det helt rigtige miljø i hårbunden og styrker håret uden brug af skrappe ingredienser. Den renser og giver en sund hårbund uden at virke udtørrende eller irritere hårbunden.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you