Før og Nu

Mira Chai Hyde

Mira Chai Hyde, bosat i LA, er en anerkendt frisør, der i mere end tre årtier har betjent et eksklusivt og dedikeret klientel. Hun er kendt som ” den store mester inden for mænds hårpleje” og arbejder dagligt med at skabe det perfekte look for nogle af Hollywoods mest berømte mænd. For eksempel tager Pedro Pascal, Steven Yeun, Austin Butler og Harrison Ford ofte plads i hendes stol.

Selvom Hyde lever af at klippe, forme og style hår, lagde hun ikke mærke til de gradvise ændringer, der skete med hendes eget hår, før de blev helt tydelige: “Jeg begyndte at få tyndt hår ved tindingerne, og jeg indså først, hvor slemt det stod til, da jeg så billeder af mig selv med håret trukket tilbage. Det var allerede begyndt nogle år efter overgangsalderen”. En af de hyppigste årsager til hårtab og hårudtynding hos kvinder er netop overgangsalderens hormonelle udsving (østrogen- og progesteronniveauet falder og FSH-niveauet stiger). Det kan betyde en formindskelse af hårsækkene og til sidst føre til hårtab.

Da vitaminer specielt til håret ikke gjorde nogen forskel for hverken hår eller hovedbund, tog hun imod en god vens råd og bestilte en konsultation på Hårklinikken. Mødet med en af vores hårspecialister gav ikke kun Hyde en personlig rådgivning, Ekstraktformel og udvalgte produkter, som skulle sikre de ønskede resultater. Hun lærte også, at optimal sundhed af hovedbunden er nøglen til en sund vækst af håret. “Jeg vidste ikke, at for at vedligeholde hårsækkenes sundhed, er det vigtigt at vaske håret ofte. Jeg vidste heller ikke, at der vokser mere end ét hårstrå ud af hver hårsæk og at hvis de formindskes, falder antallet af hår”.

Der gik ikke lang tid efter, at Hyde var begyndt at følge Hårklinikkens Metode, før der var synlige fremskridt. ”Allerede inden for de første fire måneder begyndte mine tindinger at blive tættere”. Nu, hvor hun har været klient på Hårklinikken i flere år, kan hun fortælle: ”Mit hår er langt sundere, tykkere og mere fyldigt. Min hovedbund føles ikke tør og klør ikke længere”.

Hair Gain Extract

Vores innovative Hair Gain Extract bliver skræddersyet til hver eneste klient for at opnå en stærkere, fyldigere og sundere vækst af håret, som både kan ses og føles.

De langtidsholdbare resultater ved konsekvent brug af den plantebaserede formel har fået Hyde til at anbefale Hårklinikken til mange i sit eksklusive klientel. ”Jeg fandt ud af at mine klienters problemer med udtynding af håret kunne løses uden brug af skrap og skadelig kemi”.

De fremskridt hun oplever hos sine klienter, er ikke til at tage fejl af. ”Efter at de trofast har fulgt Hårklinikkens Metode, sker der en tydelig vækst af håret. Jeg ser fantastiske resulter, faktisk klipper jeg hår nu, hvor der ikke før var noget. Det skaber mange flere stylings muligheder for mine klienter”.

Mira Chai Hydes har valgt os, for som hun siger: ”Det er jo bare fantastisk at finde et produkt, som jeg virkelig tror på og bruger selv. Jeg sætter gerne mit navn og gode rygte på spil for Hårklinikken”.

Flere fortællinger:

Lina Rafn

Rosemin Madhavji

Denis De Souza

Ricki Lake