Før & Nu

Ricki Lake

I 30 år havde skuespilleren og TV-værten Ricki Lake gennemlevet næsten alt, hvad der kan forårsage hårudtynding for en kvinde. Graviditet. Stress. Hormoner. Triple-behandling og toupering af sit hår hver anden uge til shows. Nævn hvad som helst – Ricki har været der. Hun prøvede alt, hvad hun kunne for at standse det. Men jo ældre hun blev, desto tyndere blev håret. Og jo tyndere det blev, desto mere tvivlede hun på nogensinde mere at få et smukt hår.

Det var arvelige faktorer der gjorde, at jo ældre hun blev, desto tyndere ville håret blive. Og jo tyndere det blev, desto mere opgivende blev hun. Indtil en dag – nytårsdag – hvor hun besluttede at tage kontrol over sin egen selvtillid igen. Hun barberede alt håret af og fortalte om det på de sociale medier for at vise tusindvis af kvinder verden over, at de ikke var alene.

”Selv om det var velovervejet, var det pinligt, smertefuldt, skræmmende, deprimerende, ensomt. Jeg forsøgte at skjule skaderne med extensions.

Kort efter at hun havde postet opslaget, fik Ricki anbefalet Hårklinikken af sin stylist. Hun tog kontakt og mødte grundlæggeren og ledende forsker af Hårklinikken, Lars Skjøth. Før hun kunne begynde på Hair Gain Extract, ordinerede han en indledende behandling, som skulle reparere hendes hovedbund og genskabe en tilstand, der gjorde, at den fuldt ud kunne modtage Extractens fordele. Da den var blevet sundere, skabte vi en skræddersyet formel baseret på hendes unikke hovedbundsprofil plus vi opbyggede en plejerutine med produkter, der inkluderede Balancing Shampoo, Daily Conditioner og Hair Hydrating Crème. Alt sammen for at opnå de mest optimale resultater.

Efter bare tre måneder føltes Rickis hår mere sundt, end det havde været i 30 år. Gennem regelmæssige konsultationer og ved strengt at overholde sin behandlingsplan, var hun i stand til at genoprette hovedbundens sundhed og genvinde et fyldigt, tykt og levende hår. I dag er Ricki stadig meget tilfreds med sine resultater. Hun bruger fortsat sin skræddersyede Hair Gain Extract, følger sin personligt anbefalede plejerutine og deler jævnligt sine erfaringer med Hårklinikken.

OFTE KØBT SAMMEN MED

Hair Gain Extract

Vores prisvindende serum til hårets vækst med 30 års dokumenteret effekt. Individuelt formuleret til hver eneste klient. Find ud af, om det er noget for dig.

Flere fortællinger:

Lina Rafn

Rosemin Madhavji

Rima Zahran

Denis De Souza