Før & Nu

Rosemin Madhavji

For den canadisk fødte, nu bosat i Dubai, Rosemin Madhavji har hår altid været vigtigt, men aldrig i den grad, som da hun begyndte at lide af overdrevent hårtab. Mediemennesket, TV-værten og forretningskvinden fortæller: ”Jeg er indisk – sydasiatisk – så hår har stor betydning. Kulturelt set er langt, sundt hår virkelig vigtigt. På en mærkelig måde … det er en del af din identitet.

Som teenager havde Madjavji et hår så tykt, at hun måtte binde det op i to separate hestehaler for at kunne håndtere det. Men for nogle år siden blev hun mere og mere urolig for den mængde hår, hun var begyndt at tabe. ”Da jeg flyttede til Dubai, begyndte det bare at falde af”, siger hun ”Det påvirkede min selvtillid og jeg begyndte at føle mig usikker. Jeg græd ofte, når jeg så totter af mit hår falde af under bruseren”. Måske forværret af vandet i Dubai, intensiv aircondition eller hyppig føntørring – i hvert fald begyndte Madhavji at eksperimentere med utallige produkter for at afhjælpe det udtyndende hår. ”Jeg prøvede farvesikker shampoo i to uger. Derefter gik jeg over til shampoo mod hårtab, også for at forhindre at det knækkede og så videre til det næste”, siger hun. Men intet virkede. Så da en ven anbefalede Hårklinikken, var hun klar. Madhavji fortæller: ”Da jeg så hendes resultater, vidste jeg, at det måtte jeg bare prøve”.

”Jeg elsker at besøge klinikken. Beliggenheden i Dubai er så fin og diskret, og konsultationerne er så personlige. Det får mig til at føle, at Hårklinikken er lige så dedikeret til at forbedre tilstanden af mit hår, som jeg er. Jeg føler bogstaveligt talt, at de har investeret i mig”.

Den første lektie af betydning, hun lærte ved sin konsultation på Hårklinikken, var at hun skulle rense sin hovedbund endnu oftere, end hun havde gjort. Blandt andet for at sikre, at hendes Hair Gain Extract virkede så effektivt som muligt. ”Jeg tror, at det virkelig er vigtigt”, siger Madhavji. ”Fordi jeg tror, at man bare tager for givet, at tingene virker”. Da hun først fik indsigt i sin egen unikke hovedbundsprofil og hvordan Hårklinikkens produkter virker, begyndt alt at give mening og dét at forpligte sig til metoden føltes på ingen måde skræmmende. ”Jeg elsker Hårklinikkens tilgang til tingene. De gav en helt enkelt forklaring på behandlingen, nødvendigheden af at være vedholdende og gav et realistisk billede af de resultater, der potentielt kunne opnås, og det hjalp mig virkelig”, siger hun. ”For mig var det en oplevelse af luksus”.

Omkring tre måneder efter, at hun var startet på metoden, begyndte hun at se resultaterne: umiddelbart var der mest nyt hår ved hårgrænsen, men hendes billeder afslørede, at der var langt mere vækst, end hun først havde troet. ”Man oplever ikke tætheden, hvis man ikke ser billederne fra før, man begyndte. Når jeg sammenligner med billeder af de områder, der virkelig bekymrede mig – som for eksempel mit baghoved – kan man tydeligt se babyhårene titte frem. Man kan se tætheden. Det giver mig selvtillid og beviser, at mit engagement virker”, siger hun. ”Vedholdenhed er virkelig vigtigt – og disciplin”.

Resultaterne fastholder hendes motivation til at fortsætte. Men efter at have dedikeret sig til metoden i over et år, ved hun også, at det ikke er altafgørende at være perfekt. Hvis hun af den ene eller anden grund har sprunget Ekstrakten over, går hun ikke rundt og slår sig selv oven i hovedet. Hun genoptager bare sin rutine så hurtigt som muligt. Madhavjis nuværende rutine består af påføring af sin håndblandede Extract en gang om dagen og skifte mellem Balancing og Stabilizing Scalp Shampoo. Hun bruger også Daily Conditioner og Hair Hydrating Crème og er især glad for Styling Spray’en, fordi ”den holder mine babyhår på plads og håret glat, når jeg styler det”. Og selv om hun ikke længere har hår ned til taljen, er Madhavji i dag glad for sit hår. ”Da jeg var yngre, var mit look et føntørret glat og langt hår klippet i etager. Nu er det nok små 8 cm længere end skulderlangt. Det har et renere og mere poleret udseende med bølger. Det er mit signaturlook nu”.

OFTE KØBT SAMMEN MED

Hair Gain Extract

Vores prisvindende serum til hårets vækst med 30 års dokumenteret effekt. Individuelt formuleret til hver eneste klient. Find ud af, om det er noget for dig.

Flere fortællinger:

Lina Rafn

Rima Zahran

Denis De Souza

Ricki Lake