Før & Nu

Denis De Souza

Da den verdenskendte ekspert i hårfarvning Denis De Souza oplevede, at hans hår begyndte at blive tyndere, blev han nysgerrig. Som ”King of Colour” vidste han, at sundt hår begynder med hovedbunden. Han fortalte ofte sine klienter, at hovedbunden var som jordbunden, der skulle plejes, hvis håret skulle vokse sig stærkt. Så hvad var grunden til, at hans hår var begyndt at udtynde? Og hvordan kunne han, salonejeren, der var betroet til at vedligeholde og forbedre sundheden for sine klienters hår, selv gå rundt med et usundt hår?

Da hans partner, David Pirrotta introducerede ham til Hårklinikken, tog han imod med kyshånd. David arrangerede et besøg på Hårklinikken i New York, hvor vi på klinikken vurderede tilstanden af Denis’ hår og hovedbund og fik indsigt i hans livsstil og genetik. Ud fra dette kunne vi sammensætte en behandlingsplan, der skulle genoprette hovedbundens sundhed, stabilisere talgproduktionen og skabe det ideelle miljø for en sund vækst af håret.

”Jeg synes, at det hele var så smukt og unikt, og jeg blev nysgerrig efter at vide mere om behandlingen og produkterne. Alt blev så omhyggeligt forklaret og præsenteret og det hele lød så lovende, at jeg ikke kunne vente med at komme i gang med min egen behandling”.

Efter kun fire måneder begyndte Denis at se positive resultater. Hans hår var blevet tykkere og mere fyldigt. Det både føltes og så sundere ud. Og vigtigst af alt, Denis fik det bedre. ”Jeg har bogstaveligt talt fem til ti gange mere hår nu end før … uden en operation”.

Den nye vækst gjorde også hans hår mere ensartet. Før han begyndte på behandlingen havde han ofte været bekymret over, at hans hår føltes tyndere på den ene side. Men efter fire måneder var der lige meget på begge sider.

I dag anbefaler han Hårklinikkens Metode til alle sine klienter som den mest effektive måde, hvorpå man opnår en sundere hovedbund og et sundere hår. Den ideelle ”jordbund”, kunne man sige.

OFTE KØBT SAMMEN MED

Hair Gain Extract

Vores prisvindende serum til hårets vækst med 30 års dokumenteret effekt. Individuelt formuleret til hver eneste klient. Find ud af, om det er noget for dig.

Flere fortællinger:

Lina Rafn

Rosemin Madhavji

Rima Zahran

Ricki Lake