Få dit hår tilbage

Har du tyndt hår? Få dit hår tilbage med en unik Ekstrakt

Ønsker du at booke en tid til en konsultation hos en af vores hårspecialister, eller har du spørgsmål til vores hårtabsbehandlinger, skal du blot udfylde formularen, så bliver du snart kontaktet.

Hvad er tyndt hår

Tyndt hår kan være noget, du er født med - særligt her i Skandinavien. Tyndt hår behøver ikke at være generende, selvom du godt kunne ønske dig et tykkere hår.

De fleste ved, at vores hår bliver tyndere med alderen. Du oplever sjældent, at ældre personer har samme hårpragt, som da de var unge. Problematisk er det dog, når vi fornemmer, at håret bliver tyndere i en yngre alder. Tyndt hår kan ramme kvinder og mænd i alle aldre, endda helt ned til 15-16-års alderen.

Når du oplever, at håret bliver tyndere, er det ikke noget, der sker på kort tid. Det sker gerne gradvist i starten. Først efter nogle måneder eller år opdager du, at håret ikke er, som det plejer at være.

Som regel er der tale om det problem, vi hos Hårklinikken hjælper rigtig mange kvinder og mænd med, nemlig hormonelt eller genetisk udtynding – også kaldet Alopecia Androgenetica.

Hvorfor får du tyndt hår

Mange oplever, at hår bliver tyndere og mere gennemsigtigt med årene. For nogle er det særligt i specifikke områder: på toppen og i siderne.

Andre oplever en generel udtynding og kvalitetsforringelse af hele håret.

Disse former for tyndt hår kan skyldes mange ting, men er som oftest forårsaget af:

- Stress
- Genetik
- Medicin
- Hormonelle ubalancer
- Sygdomme herunder bl.a. stofskiftesygdomme

Hvis du oplever et pludseligt og stort hårtab, kan det skyldes stress, sygdomme eller start på medicin. Hårets vækstcyklus er altid forsinket i forhold til, hvad der sker i dit liv lige nu.

Prøv at tænke 2-3 måneder bagud for at huske, hvad der er sket i den periode. Måske kan det svare på, hvorfor du fælder voldsomt. Som oftest vil et stress- og sygdomsrelateret hårtab være forbigående.

Hårtabsbehandling med +100.000 tilfredse klienter

Vores hårtabsbehandling er klinisk dokumenteret, og bruges af over 100.000 tilfredse kvinder og mænd verden over. Vores klienter får typisk tykkere hår og øget genvækst af hår indenfor 2-4 måneder.

Cecilie

Cecilie

Tine

Mike

Årsager til hårtab

https://calendly.com/harklinikken-kobenhavn

Bedste Ekstrakt, shampoo og hårprodukter mod tyndt hår til kvinder og mænd

For at opnå de ideelle betingelser i din hovedbund og i dinehårsække, bruges vores Ekstrakt dagligt i samspil med resten af voresproduktserie, som alle har særlige egenskaber. Vores produktserie består af:

Ekstrakt

Vi håndblander en Ekstrakt, der er unik for dig og din hovedbund.

Shampoo

Alle vores shampooer er udviklet til at skabe de optimale betingelser for hårvækst.

Hydration

Vores balsam og hårmasker er skabt med en unik teknologi, der tilfører håret fugt i dybden.

Styling

Vores hårprodukter plejer og beskytter dit hår og fremmer hårets kvalitet.

Book din konsultation her, så vi kan analysere dit hår, og skræddersy en Ekstrakt der er unik til dig.

Grundstenen i Hårklinikkens behandling af hårtab

Se video

Behandling og kur mod tyndt hår

Hårklinikken er banebrydende indenfor genvækst af hår, og vi er kendt for vores enestående Ekstrakt med unikke resultater mod hårtab og tyndt hår, uden sammenligning.

Alle mennesker er forskellige, og ikke to hoveder med hår er ens. Derfor er vores Ekstrakt nøje tilpasset og blandet til dig, og den justeres løbende gennem hele dit forløb i takt med at din hårsituation forbedres.

Kontakt os i dag, hvis du har problemer med tyndt hår.

Har du spørgsmål til vores behandling af hårtab?

Er du i tvivl om noget?

Kontakt os direkte på telefon og få svar på dit spørgsmål i dag

+45 33 11 36 10

Få dit hår tilbage hos Hårklinikken

Hårklinikken er banebrydende indenfor genvækst af hår, og vi er kendt for vores unikke resultater mod hårtab og tyndt hår, uden sammenligning. Vi ved, at hår er en stor del af din personlighed. Vi har derfor kun et formål, og det er at hjælpe dig med at være tilfreds med hvem du er, og føle dig smuk i dig selv, ved at du får dit hår tilbage.

Som klient hos Hårklinikken kommer du til at følge vores dokumenterede og effektive proces for behandling af hårtab, med hjælp fra vores skræddersyede ekstrakt, som vi har udviklet på i over 25 år. Ekstrakten ernærer hårvæksten fra hovedbundens rødder, og omfavner vores værdsættelse af naturen med en bevidst tilgang til sund kemi og videnskab.

Grundstenen i vores hårtabsbehandling
Vores unikke ekstrakt er grundstenen i vores behandling mod hårtab. Den består af udtræk fra naturens råmaterialer (burrerod og tagetes) sammensat i 3-trins fermenteringsproces. Vores ingredienser er omhyggeligt udvalgt. Mange er fremstillet i Danmark, og alle vores produkter indeholder nogle af verdens fineste rå plantebestanddele, og ellers naturligt afledte ingredienser.

Ekstrakten skræddersyes til den individuelle klients behov, og tilpasses løbende gennem hele behandlingsforløbet. På den måde sikrer vi maksimale muligheder for effektiv omvending af hårtab.


Hvis du vil behandle hårtab effektivt, er det nødvendigt at have en sund hovedbund. Alle vores hårprodukter er derfor lavet med naturlige ingredienser, så du kan pleje dig selv, dit hår og din hovedbund.

Vores ekstrakt behandler også tyndt hår
De fleste er klar over, at håret kan blive tyndere med alderen. Men tyndt hår (udtynding) kan også komme i en tidlig alder af andre årsager, fx stress, sygdomme, hormonelle ubalancer og medicin. 

Vores ekstrakt behandler hårets udtynding der hvor det er vigtigst, direkte ved hårets rod, så du kan få dit hår tilbage. Læs mere om tyndt hår her.

Personlig vejledning af hårspecialist
Som klient hos Hårklinikken vil du få personlig vejledning hele vejen gennem forløbet. Lige fra den indledende konsultation og analyse, til de opnåede resultater skal vedligeholdes. Vores hårspecialister vil hele vejen støtte dig i at opnå det bedst mulige resultat, på kortest mulige tid.

Vores behandlingsforløb mod hårtab og tyndt hår er også tilgængeligt online, til egnede kandidater i hele verden.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark