Har du tyndt hår? Få tykkere og sundere hår med vores unikke Ekstrakt

Ønsker du at booke en tid til en konsultation hos en af vores hårspecialister, eller har du spørgsmål til vores hårtabsbehandlinger, skal du blot udfylde formularen, så bliver du snart kontaktet.

Hvad er tyndt hår

Tyndt hår kan være noget, du er født med - særligt her i Skandinavien. Tyndt hår behøver ikke at være generende, selvom du godt kunne ønske dig et tykkere hår.

De fleste ved, at vores hår bliver tyndere med alderen. Du oplever sjældent, at ældre personer har samme hårpragt, som da de var unge. Problematisk er det dog, når vi fornemmer, at håret bliver tyndere i en yngre alder. Tyndt hår kan ramme kvinder og mænd i alle aldre, endda helt ned til 15-16-års alderen.

Når du oplever, at håret bliver tyndere, er det ikke noget, der sker på kort tid. Det sker gerne gradvist i starten. Først efter nogle måneder eller år opdager du, at håret ikke er, som det plejer at være.

Som regel er der tale om det problem, vi hos Hårklinikken hjælper rigtig mange kvinder og mænd med, nemlig hormonelt eller genetisk udtynding – også kaldet Alopecia Androgenetica.

Hvorfor får du tyndt hår

Mange oplever, at hår bliver tyndere og mere gennemsigtigt med årene. For nogle er det særligt i specifikke områder: på toppen og i siderne.

Andre oplever en generel udtynding og kvalitetsforringelse af hele håret.

Disse former for tyndt hår kan skyldes mange ting, men er som oftest forårsaget af:
- Stress
- Genetik
- Medicin
- Hormonelle ubalancer
- Sygdomme, herunder bl.a. stofskiftesygdomme

Hvis du oplever et pludseligt og stort hårtab, kan det skyldes stress, sygdomme eller start på medicin. Hårets vækstcyklus er altid forsinket i forhold til, hvad der sker i dit liv lige nu.

Prøv at tænke 2-3 måneder bagud for at huske, hvad der er sket i den periode. Måske kan det svare på, hvorfor du fælder voldsomt. Som oftest vil et stress- og sygdomsrelateret hårtab være forbigående.

Hårtabsbehandling med +100.000 tilfredse klienter

Vores hårtabsbehandling er klinisk dokumenteret, og bruges af over 100.000 tilfredse kvinder og mænd verden over. Vores klienter får typisk tykkere hår og øget genvækst af hår indenfor 2-4 måneder.

Cecilie

Cecilie

Tine

Mike

Både kvinder og mænd kan få tyndt hår

Håret betyder rigtig meget for det enkelte menneskes personlighed, identitet og selvværd. Tyndt hår hos kvinder er ofte en meget frustrerende og chokerende oplevelse. Det samme gælder for mange mænd, når de oplever, at deres hår bliver tyndere. 

De fleste mænd har en anelse om, at de med årene kan risikere at blive tyndhårede. En hurtig gennemgang af familiemedlemmerne på mors eller fars side kan give et hint om, at det også kan ske for dig.  

Det betyder dog ikke, at det er nemt for mænd at se deres hår blive tyndere. Særligt ikke når det sker for helt unge mænd omkring 20-års alderen. Dem møder vi mange af hos Hårklinikken.

Behandling af tyndt hår med den unikke Ekstrakt

Hos Hårklinikken møder vi adskillige, der oplever at få tyndt hår eller udtynding af håret. Vi har med vores behandling hjulpet over 100.000 klienter med at få sundere og tykkere hår igen.  

Vores løsning på tyndt hår er vores unikke og individuelt tilpassede Ekstrakt, som gives i forbindelse med en grundig undersøgelse af både:  
- Hår 
- Hovedbund
- Personlig samtale
- Vurdering af din unikke situation

Den bedste Ekstrakt, shampoo og styling produkter mod tyndt hår til mænd og kvinder

For at opnå de ideelle betingelser i din hovedbund og i dine hårsække, bruges vores Ekstrakt dagligt i samspil med resten af vores produktserie, som alle har særlige egenskaber. Vores produktserie består af:

Hårvækst

Vores individuelt sammensatte Ekstrakt er til dem, der gerne vil have tykkere og sundere hår. Hver enkel flaske er omhyggeligt blandet med kraftfulde, naturlige ingredienser, som modvirker hårudtynding og giver tykkere hår. Book din personlige konsultation og begynd din rejse mod sundere og smukkere hår i dag.

Hårvask

Smukt hår begynder med en sund hovedbund. Vores blide men effektive shampooer er omhyggeligt sammensat, så de forbedrer betingelserne for hårvækst fra rod til spids samtidig med, at de sikrer, at din hovedbund forbliver sund.

Hydrering

Vores balsam trænger ind i hårstrået samtidig med, at hovedbunden får vigtig næring og håret bliver mere skinnende, tykkere og sundere – alt sammen uden at hårstrået dækkes af et lag af produkt.

Hårstyling

Vores styling produkter får ikke bare dit hår til at føles og synes sundt. De gør det også let at ændre dets tekstur, sætte det eller holde det på plads takket være en kombination af effektive ingredienser, som ikke tynger håret.

Book din konsultation her, så vi kan analysere dit hår, og skræddersy en Ekstrakt der er unik til dig.

Grundstenen i Hårklinikkens behandling af hårtab

Se video

Behandling mod tyndt hår

Hårklinikken er banebrydende indenfor genvækst af hår, og vi er kendt for vores enestående Ekstrakt med unikke resultater mod hårtab og tyndt hår, uden sammenligning.

Alle mennesker er forskellige, og ikke to hoveder med hår er ens. Derfor er vores Ekstrakt nøje tilpasset og blandet til dig, og den justeres løbende gennem hele dit forløb i takt med at din situation forbedres.

Kontakt os i dag, hvis du har problemer med tyndt hår.

Er du i tvivl om noget?

Kontakt os direkte på telefon og få svar på dit spørgsmål i dag

+45 33 11 36 10

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark