Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vinter kan betyde ferie, fester og familiesammenkomster, men det giver også udfordringer. Vejrforandringer som lave temperaturer betyder, at der er behov for mere pleje af hud og hår. Vejrforandringen kan være særligt vanskelig for dem, der har tyndt hår eller hårtab. Udtyndet hår har ikke ret meget beskyttelse, og det kan gøre det til en endnu sværere proces at holde håret sundt om vinteren. Udtyndet hår kan mangle et ydre lag, som beskytter det mod at blive skadet af hårtørrer, glattejern og styling produkter.

  Når der skrues op for varmen inden døre om vinteren, fjerner dette endnu mere af hudens og hårets naturlige fugt. Mange kvinder begynder at føntørre håret, når det er koldt, og det øger risikoen for beskadigelse og udtørring. For kvinder med tyndt eller udtyndet hår betyder disse forandringer ekstra besvær med at passe på deres allerede sarte hår.

  Vinterens ændringer i rutiner kan også bidrage til dit hårs tilstand. Mørkere, varmere hårfarver synes at passe bedre til efterår og vinter, og det får mange mennesker til at farve håret. Uheldigvis kan alle de kemikalier, der indgår i hårfarvning, udtørre det endnu mere. De fleste kvinder prøver så at bekæmpe kruset eller tørt hår med fugtgivende produkter, men nogle af kemikalierne i de produkter kan også bidrage til at beskadige hår og hovedbund.

  At styre tyndt eller udtyndet hår om vinteren kan gøre det vanskeligt at nyde årstiden. Hvis du indarbejder disse tips om ekstra pleje i din daglige rutine, kan du holde dit hår sundt og strålende, selv når årstiderne skifter.

  Tips til sundere hår i vinter

  Dybdepleje: Prøv Hårklinikkens Hair Mask for intens fugtpleje.

  Overvej en kortere frisure: Kort hår er nemmere at styre og har nemmere ved at bevare fugten.

  Drop problematiske kemikalier og parfume: Produkter med kemikalier eller parfume beskadiger dit hår yderligere. Brugen af flere rene shampoos og styling produkter vil gavne dit hårs sundhed.

  Skælshampoo: Mindre fugt giver ofte tør hovedbund, og det kan give kløe og irritation. En skælshampoo kan holde din hovedbund sund i køligere vejr.

  Hold øje med din vandtemperatur: Varme brusebade kan være dejligt, når det er koldt udenfor, men de høje temperaturer er ikke gode for dit hår eller hovedbund. Når du vasker hår, så sørg for at bruge lunkent vand og en sidste skylning med koldt vand.

  Check ingredienserne i dine produkter: Gode ingredienser til dit hår om efteråret er blandt andet olivenolie, tea tree, sheasmør, aloe vera og renset vand.

  Hvis du har lyst til at vide, om du er egnet til Hårklinikkens behandlinger, så kontakt os endelig i dag!

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you