Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Måske har du lovet dig selv at spise sundere, eller måske er du klar til at gøre noget ved tyndt eller fortyndende hår. Overraskende nok kan de to ting forenes. Hvis du ovenikøbet også gerne vil begynde på en bedre kost, er du rigtig heldig. Tykkere, sundere hår og en sund kost går nemlig hånd-i-hånd.

  Selvom kosten alene ikke bestemmer over hårets sundhed, kan den være en af de indvirkende faktorer. Dårlig kost øger risikoen for fejlernæring, og det kan føre til, at håret mister glans og kvalitet. Ved at tilføje visse fødevaretyper i din kost og samtidigt pleje dit hår og din hovedbund rigtigt kan du optimere dit hår i væsentlig grad.

  En alsidig kost baseret på uforarbejdede fødevarer og friske, sprøde grønne grøntsager er nøglen til et sundt hår. Hvis du ønsker at ændre din kost, men ikke ved, hvor du skal starte, så prøv at tilføje følgende fødevarer til din kost.

  10 fødevarer, som vil forbedre dit hårs tilstand

  Spinat: 

  B-, C- og E-vitamin samt kalium, kalcium, jern, magnesium og omega-3 er alle vigtige for et sundt hår, og spinat indeholder det hele.

  Linser:

  Du kan få zink, protein og biotin fra linser, som styrker hårstrået og fremmer vækst.

  Valnødder:

  Som en god kilde til biotin og E-vitamin kan de næringsstoffer, der findes i valnødder, hjælpe med til at styrke håret, forbedre væksten og reducere hårtab.

  Laks: 

  Ved at spise laks, som er fanget i havet og ikke opdrættet i laksebrug, kan du holde dit hår tykt og glansfuldt på grund af de omega-3 fedtsyrer, laksen indeholder.

  Græsk yoghurt: 

  Græsk yoghurt indeholder ingredienser, som øger blodtilførslen til hovedbunden og fremmer hårvækst.

  Rent kildevand:

  Kildevand beriges gennem mange år, når det ledes gennem mange lag af mineralsk materiale til slutdestinationen, hvor det aftappes.

  Magert kød fra græssende dyr: 

  Protein er nøglen til hårvækst, og kød er en fremragende proteinkilde.

  Kanel: 

  God blodcirkulation sørger for ilt til hårsækkene og giver dem næring. Hvis du tilsætter kanel til dit brød, i hjemmelavet müsli eller havregryn, kan det øge din blodcirkulation.

  Østers: 

  Hvis du ikke får nok zink i din kost, har du øget risiko for at opleve hårtab (også i øjenvipperne), og østers indeholder meget zink. Dette mineral findes også i hummer, krabbe eller oksekød.

  Nye kartofler:

  Som et middel mod tørt, kedeligt hår kan nye kartofler være en mulighed. De indeholder et antioxidant, som kroppen kan omdanne til A-vitamin.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you