Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Der havde været udpræget tendens til hårtab i Shaimas familie, så hun tænkte ikke særlig meget over det, da hun begyndte selv at se en forandring. Hun havde altid hørt, at hendes hår var tørt og tyndt, og sjældent fået komplimenter for hendes hår. Det var let for Shaima at glemme, hvordan det var at have en god hårdag. Det hele forandrede sig, da hun opdagede Hårklinikkens Ekstrakt behandling. Nu er hver dag en god hårdag, siger hun.

  Fire måneder i behandling viste resultater

  Shaima kom til klinikken og begyndte sin behandling for omkring 2 år siden. På fire måneder kunne hun se en forskel på sit hår. Sammen med behandlingsprodukter fik Shaima specifik ernæringsvejledning og information om hårpleje, som kunne hjælpe hende til at bevare sit nye sunde hår. Efter at have lært dette, er hun nu glad for sine naturlige krøller og lader håret lufttørre i stedet for at bruge en hårtørrer. Shaima lover at fortsætte med Hårklinikkens behandling, fordi hun ser de resultater, hun altid har drømt om at opnå.

  “Mit hår er en forlængelse af den, jeg er,” svarede Shaima, da hun blev spurgt, hvad hendes hår betyder. Efter hendes mening kan håret også hjælpe os med at udtrykke, hvordan vi har det; det bliver en del af vores adfærd og handlinger. ”Hår er en del af din skønhed, det er en del af din femininitet.” Efter hun blev forelsket i sit hår igen, har Shaima forstået, hvor specielt og vigtigt håret er som et udtryk for vores identitet. Shaima fortæller videre om sin erfaring med Hårklinikken, og hvordan det har forandret hende ved at genoprette hendes selvtillid:

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you