Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  “Undersøgelser viser, at det for mange kvinder er værre at miste håret end at miste et bryst. Det skyldes, at man kan skjule at have mistet et bryst, men hårtab er så iøjnefaldende og tydeligt,” siger Marisa Weiss, M.D., formand og stifter,  Breastcancer.org

  Bekymringen over hårtab vejer tungt hos kvinder, der bliver ramt af brystkræft. Faktisk så meget, at nogle kvinder vælger at give afkald på eller udsætte behandlingen af frygt for, at de ikke får håret tilbage.

  Som det bekræftes i nylige medicinske undersøgelser, er denne frygt grundløs for størsteparten af kvinder. En undersøgelse af kvinder, som havde afsluttet kemoterapi 3-5 år tidligere, viser:

  • Omkring 98% af patienter oplever tab af hovedhår under kemoterapi
  • 94% af patienter oplever et hårtab på mere end 80%
  • Farveændring opleves af 44% af patienter
  • Under 80% af hårvolumen blev gendannet hos over 50% af patienter efter et års restitution
  • Et væsentligt antal patienter havde ikke fået håret tilbage selv 3-5 år efter behandling

  Vores erfaring  afspejler disse resultater. Vi har behandlet mange klienter, som har overlevet kræft. De kommer alle til os på forskellige stadier af deres helbredelse, men de søger alle svar og løsninger på deres manglende hårvækst.

  For dem, hvor håret ikke vender tilbage af sig selv efter kemoterapi, har Hårklinikkens Ekstrakt vist sig at være en succes i mange tilfælde, da den synligt skaber ny hårvækst og forbedrer hårtætheden hos dem, der kvalificerer sig til behandlingen.

  For alle med kræft er helbredet den vigtigste faktor. Vi håber, at du vil finde disse studier og resultater overbevisende. Vi vil i hvert fald gerne hjælpe dig, så du ikke bare føler dig sund og rask, men også smuk.

  Hvis du vil vide mere om vores behandling og dine muligheder for hårvækst, så tag endelig kontakt os i dag.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you