Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  De fleste mænd og kvinder ønsker et smukt og glansfuldt hår. Ligegyldigt hvem du er, så gælder det, at du har det godt, når du ser godt ud, og du ser godt ud, når du har det godt. Og her spiller dit hår en stor rolle.

  Man siger, at skønhed kommer indefra, og når du føler dig tilpas, udstråler du selvtillid. Både mænd og kvinder går op i hårpleje, men de kan opleve de negative effekter af hårudtynding på forskellige måder. Og her kommer vi til, hvordan behandlingen af hårudtynding er forskellig for mænd og kvinder.

  Hos mænd starter hårudtynding oftest med en vigende hårgrænse, høje tindinger og gradvist tyndere hår på issen. Hårudtynding hos kvinder er typisk anderledes og mere jævnt fordelt i hele håret, fordi hårsækkene gradvist skrumper. Processen er ganske almindelig og kan ofte afhjælpes med de rigtige produkter. De fleste kan forhindre hårudtynding og få et kraftigere hår med de rette forebyggende produkter.

  Uanset hvor sundt et hår en kvinde har, er det nyttigt at vide noget om behandling af hårudtynding, og hvordan man gør god hårpleje til en del af den daglige rutine. Lad os se nærmere på nogle af forskellene mellem hårudtynding hos mænd og kvinder. Det er nyttig viden for dig, så du kan vælge de løsninger, der er bedst for dit hår!

  Start mens du er ung

  En af de vigtigste forskelle ved hårudtynding hos mænd og kvinder er tidspunktet, hvor vi lægger mærke til det. Mænd bemærker ofte, at deres hår bliver tyndere, allerede i tyverne eller trediverne, hvor kvinder ofte ikke tænker over det før langt senere, fordi hårudtyndingen hos kvinder sker gradvist og mindre dramatisk. Men kvinder kan stadig opnå fordele ved at bruge hårvækstprodukter og hårpleje, der giver et sundt hår hele livet.

  Ved at bruge hårplejeprodukter som shampoo og balsam med gavnlige kemiske stoffer og plantebaserede ingredienser, der er designet til at øge hårvæksten, vil kvinder i alle aldre kunne opnå et sundere hår og en sundere hovedbund. Når du vælger sund hårpleje, allerede mens du er ung, forebygger du problemerne og bevarer et sundt og kraftigt hår hele livet.

  Vores løsninger

  Du kan få en konsultation med en af vores hårspecialister - personligt eller online - og få gode råd mod hårudtynding. Det fungerer som en chat, præcis som du kender det med dine venner, og vores specialister foreslår en konkret løsning til dig. Resultaterne oplever du hurtigt, og det er en nem genvej til bedre velvære.

  Hårudtynding er altså forskelligt hos mænd og kvinder, og derfor er behandlingen også forskellig. Kvinder kan få en sundere hovedbund og opnå imponerende resultater ved af rense rester af hårplejeprodukter væk med en god shampoo baseret på naturlige ingredienser. Et andet godt råd er at holde håret fugtet med styling produkter, der er gavnlige for håret og plejer hovedbunden samtidig. Vi tilbyder effektive løsninger, så alle kvinder kan få deres drømmehår, uanset alder.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you