Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Alle oplever, at håret fælder. Det kan være irriterende, men det er helt naturligt, at dit hår fælder. De ældste hårstrå falder af, så nye hårstrå kan vokse ud. Hårfældningen kan være mere eller mindre udtalt på grund af forskellige faktorer såsom stress, udsving i hormonbalancen, eller behandling med medicin. Men efter en periode med fældning, vokser håret normalt ud igen. Hvis du synes, at der sidder mere hår i din hårbørste end der plejer, spekulerer du måske over, om det du oplever er almindelig fældning, udtynding, eller decideret hårtab. Men hvad er forskellen egentlig?

  Håret fælder som en helt naturlig og uundgåelig fornyelsesproces, men man kan forveksle det med udtynding af håret, hvor de enkelte hårsække bliver mindre. Den enkelte hårsæk bliver mindre for hver gang, et nyt hår vokser ud. Det næste hårstrå, der vokser ud, vil være tyndere end de forrige. Både fældning og hårudtynding skyldes naturlige processer.

  Hårklinikken tilbyder effektive produkter mod hårudtynding, der kan hjælpe dig, og jo længere du bruger vores produkter, jo længere levetid får hvert hårstrå, så det kan vokse sig langt.

  Nu skal vi se nærmere på, hvad forskellen er mellem fældning og hårudtynding, og hvordan de to fænomener kan behandles. Du får en masse nyttig viden om, hvordan dit hår kan genvinde sin naturlige volumen og sundhed.

  Stressfaktorer
  Hvis du er opmærksom på de forskellige stressfaktorer i din tilværelse, ved du også, hvordan dit hår har det. Stort vægttab, graviditet, sygdom, operationer, ny medicin og andre fysiske og psykiske påvirkninger kan gøre, at dit hår fælder mere end normalt, fordi din krop påvirkes af udsving i hormonbalancen. Det kan både gøre, at håret fælder, og at håret bliver tyndere, fordi hårsækkene skrumper.

  Skrappe hårprodukter
  Skrappe hårprodukter kan være årsagen til hårudtynding. Når du bruger produkter med skadelige kemikalier, kan det med tiden give hårudtynding, fordi ingredienserne beskadiger hovedbunden og hårsækkene. Når du skifter til renere hårplejeprodukter med nyttige, plantebaserede ingredienser, bliver dit hår sundere, og du kan få dit kraftige og glansfulde hår tilbage. Det kan faktisk være den ultimative kur mod hårudtynding.

  Vores løsning
  Vores Ekstrakt, som omhyggeligt tilpasses den enkelte og håndblandes af vores dygtige hårspecialister, modvirker hårudtynding med effektive, plantebaserede konstituenter ved eksempelvis at forhindre hårsækkene i at skrumpe. For at opnå de ideelle betingelser i hovedbund og i hårsække bruges vores Ekstrakt dagligt i samspil med resten af vores produktserie, hvor hvert enkelt produkt har særlige egenskaber, som er væsentlige for at skabe det ideelle hår. 

  Hvis du er usikker på, om dit hår fælder, eller du oplever hårudtynding, så kontakt os endelig og få en snak med en af vores hårspecialister. Book din konsultation her.


  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you