Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Mange kvinder tror, at hårmasker, hårcreme og hårolier er nøglen til smukt hår. Mange af produkterne giver en flot glans og volumen, men et sundt hår starter altid med en sund hovedbund. Snavs, olie og produktrester og irriteret hovedbund påvirker dit hår, og derfor er en sund hovedbund første skridt til et sundt og smukt hår.

  Tænk engang over det. Hårrødderne sidder i hovedbunden. Så det er naturligvis her, du skal starte din sunde hårpleje. Alle kvinder kan få et sundt og glansfuldt hår, hvis de sørger for, at hovedbunden har det godt.

  Det er nemt at forkæle hovedbunden som en del af din almindelige hårpleje. Uanset om du ønsker et stærkere og tykkere hår, eller du bare vil bevare dine smukke lokker, så er hovedbunden stedet at starte. Vores tips til en sund hovedbund hjælper dig godt i gang.

  Fjern snavs, olie og produktrester, så hovedbunden kan få luft, og håret kan vokse
  Snavs, olie og produktrester blokerer hårsækkene og kan føre til hårudtynding, hvis du ikke gør noget ved det. Når hovedbunden ikke bliver renset i dybden, kan hårsækkene ikke "ånde”. Faktorer, der kan blokere og irritere hovedbunden, er hårdt vand, hårprodukter med skrappe kemikalier og silikone og ineffektiv eller for sjælden hårvask. Vi anbefaler, at du bruger vores effektive Balancing Shampoo uden silikone, parabener eller parfume. Den genopretter hårbundens naturlige pH-balance og reducerer irritation, fordi den virker dybderensende. Den er samtidig så mild, at du sagtens kan bruge den hver dag.

  Vær opmærksom på stressfaktorer i din hverdag
  Vi oplever ofte stress i hverdagen, og det er helt naturligt. Men langvarig stress kan påvirke din hormonbalance, og det kan ændre det naturlige miljø i hovedbunden og gøre dit hår mindre sundt. Stress kan også give øget talgproduktion fra hårsækkene, så dit hår kommer til at virke mere fedtet, og der danner sig et lag på hovedbunden. Det kan igen give andre problemer såsom skæl og eksem. Stress kan også føre til mere alvorlige lidelser såsom trikotillomani, som er en psykisk lidelse, hvor patienten trækker hår ud af enten hoved eller øjenbryn. Det er umuligt at undgå stress af og til, men vi kan sørge for, at den ikke bliver for hård og langvarig, så den fører til hårtab eller skader håret.

  ● Sørg for at få otte til ni timers søvn hver nat
  ● Sæt tid af til træning og motion, for eksempel gåture
  ● Vælg sunde og ernæringsrigtige fødevarer - undgå forarbejdede fødevarer

  Brug kun styling produkter med ren kemi og naturlige ingredienser
  Hårspray, gelé og voks er en god hjælp, når frisuren skal sidde, men de kan også beskadige både hår og hovedbund. Mange af produkterne på markedet indeholder skadelige kemikalier, som ikke gør noget godt for hverken dit hår eller din hovedbund. Du kan dog sagtens finde produkter, der både gør det nemmere at sætte håret, og gavner håret samtidig. Prøv vores Styling Gel, der er let med naturlige næringsstoffer, og mærk, hvordan din hovedbund får det bedre.

  Hovedbundsmassage fremmer hårvæksten og virker plejende
  Når du masserer og gnubber hovedbunden, øges blodcirkulationen, og hudens naturlige fedtstoffer fordeles. Det giver god fugt til hårrødderne og øger hårvæksten, og det giver et smukt hår. Ud over en regelmæssig hovedbundsmassage er det en god idé at massere shampooen grundigt ind, når du vasker hår. Følg op med vores Hair Hydrating Crème eller Hair Mask, der binder fugt i hårstrået og giver et sundt hår - tæt, glansfuldt og stærkt.

  Sørg for at bevare den naturlige pH-balance i hovedbunden
  Når man taler om en sund hovedbund, kommer man ikke uden om pH-balancen. En sund og naturlig pH-balance beskytter hovedbunden mod bakterier og svampeinfektioner. Prøv kombinationen af vores Balancing Shampoo og Restorative Shampoo. Det er gavnlige shampooer, der tilfører hovedbunden næring og giver de optimale betingelser for et smukt og sundt hår. 


  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you