Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Oversat uddrag fra Cosmopolitan Tyskland

  Hårspecialist, Britta Richter, afslører hemmelighederne bag et sundt, glansfuldt hår og vedligeholdelse af den perfekte hovedbund

  En manke af glansfuldt hår er så vigtig for vores udseende. Men sommetider er det ikke så nemt. Derfor har vi bedt hårspecialist og ernæringsekspert, Britta Richter, forklare, hvad man skal være opmærksom på i forhold til pleje af håret og for at skabe et strålende udseende.

  Cosmopolitan online: Hvad får håret til at blive tørt og trist?

  Britta Richter: De mest almindelige årsager til tørt og trist hår er mangelfuld ernæring og en dalende hårkvalitet, som kan være aldersbetinget. Derudover er ydre kemiske påvirkninger en hovedårsag. Ofte er det en kombination af begge.

  Hvad påvirker håret mest i negativ retning?

  Ydre faktorer som vejr, vand, klor, varm hårtørring, glattejern eller for stramme frisurer kan belaste håret. Hårroden bliver også påvirket af utilstrækkelige næringsstoffer. Spis sundt og afbalanceret. Dit hår vil takke dig for det.

  Hvilken shampoo anbefaler du?

  En god shampoo bør ikke efterlade rester og vil ikke tynge håret unødvendigt. De bedste shampoos er dem, som ikke tilfører glans og blødgørende stoffer, parfume og duftstoffer og andre stoffer, som kan være skadelige for hovedbunden.

  Er det skadeligt for håret, hvis jeg altid bruger de samme plejeprodukter?

  Slet ikke, men sørg for at shampooen ikke indeholder silikone og andre tvivlsomme ingredienser. Desværre kan man ikke altid stole på producentens påstande, da visse produkter med ”reparerende” virkning til afhjælpning af defekter stadig kan tynge håret ned.

  Kan vi overdrive hårplejen?

  Ja, særligt personer med tørt eller porøst hår kan komme ind i ond cirkel med at bruge pleje- og stylingprodukter, som forårsager yderligere skade. Jo mindre, des bedre. Mange af vore klienter er totalt overraskede over, hvor smukt deres hår skinner, når de bare bruger en shampoo, som er fri for alle tilsætningsstoffer, i stedet for styling produkter.

  Hvor vigtig er en sund og varieret kost for mit hår?

  Meget vigtig! Det er vores erfaring, at op til 50% af problemerne skyldes manglende næringsstoffer. Det skal dog ikke glemmes, at hårkvaliteten, aldersbetinget forringelse af hårstrukturen og hormoner spiller en rolle.

  Kræver krøller særlig pleje?

  Krøllet hår er udsat for de samme miljømæssige påvirkninger som glat hår, som for eksempel mineraler i vandet. Men krøller tørrer hurtigt ud og bliver porøse, fordi de har en større overflade åben for snavs. Brug en neutral shampoo til nænsom vask af håret.

  Kræver hovedbunden særlig pleje?

  Ligesom ansigtshuden har hovedbunden brug for at blive renset og vedligeholdt på individuel måde, fordi hver person er forskellig.

  Hvad kan jeg gøre mod hårtab?

  Først skal du finde årsagen. De mest almindelige årsager inkluderer manglende ernæring, forhøjet stofskifte eller hormonelle forandringer, som opstår under graviditet eller som følge af medicinering. En behandling i form af jerntabletter eller stofskiftemedicin kan for eksempel hjælpe. Men kvaliteten af håret under genvækst er ikke så god med disse former for medicin. Hvis de ikke hjælper mod dit hårtab, kan vi hjælpe med en Ekstrakt, som fremmer hårkvaliteten.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you