Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Oversat uddrag fra InStyle Tyskland
  Sund hovedbund & smukt hår

  Kan alle former for hårtab behandles?
  “Hos kvinder skyldes hårtab normalt stofskiftesygdom, overgangsalder, p-piller – selv stress eller traumer forandrer håret,” sagde Britta Richter, administrerende direktør på Hårklinikken i Düsseldorf. ”Cirkulært hårtab (androgenetisk alopeci) spiller en ringe rolle hos kvinder. Og hvis det optræder hos kvinder, udvikler det sig omkring tre gange langsommere end hos mænd. Vi kan gøre meget mod alle former for hårtab. Vores terapi involverer tre trin og modarbejder hårtabet og behandler den allerede eksisterende tilstand for at opnå den bedst mulige kvalitet.”

  Hvordan opstår spaltede spidser?
  Spaltede spidser opstår, når fibrene i de enkelte hår bliver skadet, normalt på grund af kemiske produkter, for meget sollys, salt, klorvand eller overdrevet brug af styling produkter – særligt hårspray og skum. ”Pladerne er beskadigede og kan ikke længere repareres. Specialprodukter kan ganske vist udfylde revnerne, men de fleste kvinder klager over, at håret så bliver for tungt,” siger Britta. Den eneste løsning er at forebygge spalterne, og ellers hjælper det kun at blive klippet!

  Hvad forårsager gråt hår hos unge?
  Gråt hår betyder, at kroppens egen pigment-fabrik, som producerer vores hårfarve, er lammet. Genetiske faktorer er normalt årsagen, hvis dette sker hos unge kvinder. Men det kan også skyldes mineralmangel. De få næringsstoffer, som er tilbage, kan ikke længere nå frem til hårets pigment-fabrik. ”Vi har fundet frem til, at mennesker med for høj latent forsuring typisk bliver gråhårede,” siger Britta. I få individuelle tilfælde kan visse planteekstrakter forsinke gråning.

  Hvilken kost er bedst for dit hår?
  Her gælder de sædvanlige regler: rigeligt med vand (2 liter om dagen), undgå kaffe og undgå tomme kalorier som fast food. Alt der er industrielt forarbejdet: drop det. Det er vigtigt at indtage en kost med tilstrækkeligt med vitaminer, mineraler og sporstoffer. Spis jævnligt zink (østers, havregryn, ost), selen (i gær) og jern (spinat, rødt kød). ”Føden er en af de bedste måder at nære håret på,” siger Britta. Aminosyrer er også meget vigtige, fordi håret er opbygget af dem.

  Hvorfor bliver håret tyndere med årene?
  Dette er en naturlig proces. Men det kan forebygges ved at aktivere hårsækkene med vækstfaktorer. ”Modenheden aftager, dit hår forandrer sig, og det resulterer i øget hårtab. Håret bliver tyndere og lever kortere tid. Selvom det vokser ud igen, bliver det tyndere,” siger Britta.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you