Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Det bobbede hår, Rachel-frisuren, alfefrisuren, Fringe-looket, bikube-frisuren, permanenten, korthårsfrisuren, Marilyn-frisuren – ikoniske frisurer, der skaber modetrends og fremkalder dejlige minder. Hår er ofte det, som gør en person genkendelig, det bliver en del af deres stil og deres identitet. Håret kan vække minder om studenterfesten, universitetstiden, din bryllupsdag eller måske dit første barns fødsel.

  Arbejd med det, du har lige nu
  Det er vigtigt at kende sit hår: hvor tykt er det, er det krøllet, hvor sundt er det, eller er det fint og tyndt. Hvis dit hår er virkelig tykt, er det smart at vælge en frisure, som ikke er tilbøjeligt til at kruse. Etageklipning kan for eksempel hjælpe med at gøre langt hår mere medgørligt. Mennesker med krøller skal være opmærksomme på stylingen af deres hår for at undgå, at det kruser eller laver knuder. Tyndt eller fint hår bør klippes kort eller halvlangt. Når hår bliver langt, tynger det sig selv nedad, og det kommer til at se tjavset ud. Det er også gavnligt for tyndt hår at vælge en frisure, som ikke har en tydelig skilning. En skilning gør, at man kan se hovedbunden, og dette er endnu mere sandsynligt, hvis håret er tyndt. Ved at vide, hvilken type hår man har, og kende dets struktur, kan det blive meget nemmere at vælge frisure. Før du bestiller tid næste gang hos frisøren, så tænk over, om dit hår er krøllet, tørt, groft, fint, tykt, bølget, glat eller fedtet. Hvis du ved alt dette og stadig ikke kan beslutte dig, så vælg noget skulderlangt – disse frisurer klæder normalt alle bedre.

  En klipning kan også have meget at gøre med din ansigtsfacon. En person med et rundt ansigt kan se fuldstændig forskellig ud med en frisure fra en person med et mere firkantet ansigt. Ved at fastslå din ansigtsfacon kan du finde frem til de bedste frisurer og længder på dit hår. At kende din ansigtsform kan hjælpe med mere end at vælge klipning, det kan også fortælle dig, hvilken styling der klæder dig bedst. Skal du have en anden skilning, rede det tilbage på en anden måde, eller hvilken type pandehår klæder dig bedst – det afgøres alt sammen af din ansigtsfacon.

  Prioritér dig selv
  Kan du overholde at gøre noget ud af dig selv dagligt? Husk at det kræver overvejelse at bruge tid og penge på at få håret tilbage. Selvom disse berømte frisurer er inspirerende, skal de ikke bestemme, hvordan vi sætter vores eget hår. De skulle i stedet inspirere os til at finde vores eget ikoniske udseende.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you