Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

   

  Hundredvis af vore venner har postet skolestarts-billeder hele sidste uge. Hvor er mødrene? Bag kameraet – aldrig med på billedet.

  Det er ikke usædvanligt. Som Alison Tate skriver i Huffington Post i dette smukke essay, har mødre en tendens til at undgå fotografiske beviser på vores eksistens. Også spejle. Uanset om det skyldes manglende tid til makeup, ekstra kilo efter en fødsel, eller generel utilfredshed med vores udseende, så holder vi os selv uden for vore børns erindringer.

  “Men vi bør virkelig gøre en indsats for at komme i fokus. Vore sønner har brug for at se, hvor unge og smukke og menneskelige deres mødre var. Vore døtre har brug for at se os sårbare og åbne og bare som os selv – kvinder, mødre, mennesker der lever deres liv. At undgå kameraet fordi vi ikke kan lide at se os selv på billeder? Hvordan kan det være ok?” - Dette gengiver, hvad vi hører fra vore klienter hver dag. ”Jeg har ikke længere lyst til at være med på billeder sammen med min familie.” Deres bekymring over deres hårtab afholder dem fra at deltage i deres børns erindringer.

  Du vil finde en masse billeder af mennesker på vores site. De er alle rigtige klienter, ikke-retoucheret. Du kan også se deres ”før” billeder – og deres villighed til at dele deres hårtab og -genvækst er modig og smuk. Du kan høre deres historier og om, hvordan de kommer ”tilbage i fokus”. Uanset hvilket stadie de er på, føler de sig mere selvsikre, fordi de gør noget ved deres hårtab og siger til hele verden, at de også er noget værd.

  Vi fejrer kvinders skønhed i alle dens former. Uanset hvilket stadie du er på i forhold til at prioritere dig selv, ønsker vi dig tillid til og opmærksomhed på din skønhed lige nu.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you