Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med dine udfordringer, og vi vil gerne fortælle dig hvorfor.

  Det er ikke alle, der kan blive klienter hos os og begynde på vores unikke behandling. Inden vi siger ja til en ny klient, gør vi os umage med at undersøge, om vi kan hjælpe med at opnå de ønskede forbedringer af både hår og hovedbund. Baseret på dine svar i din Håranalyse mener vi, at du er en egnet kandidat. Vi har hjulpet mere end 100.000 klienter verden over på deres rejse mod mere, stærkere og sundere hår, og vi vil sætte en ære i også at hjælpe dig. Vores hårspecialister vil gøre alt for at lære både dig og dit hår nærmere at kende og svare på alle dine spørgsmål om Hårklinikken, din personlige, håndblandede Extract og de naturlige produkter, som vi vil anbefale som en del af din behandling.

  Se de fantastiske resultater, som også kan blive dine

  Vi har mange succeshistorier fra vores klienter over hele verden med imponerende før og efter billeder, der viser rejsen mod et fyldigere, sundere hår – og mere af det. Se hvad du kan glæde dig til.

  Dit personlige Membership Set er klar til dig

  Vi har sammensat et Membership Set til dig med udvalgte produkter baseret på dine svar i Håranalysen. Sættet indeholder dine to første flasker Extract, produkter skræddersyet til dine behov, en gratis indledende konsultation med en hårspecialist online eller på en af vores klinikker plus opfølgende konsultationer hver tredje måned. Med alt dette er du godt klædt på til at begynde og fortsætte din rejse mod mere og sundere hår. Køber du et Hårklinikken Membership får du hele pakken med produkter tilsendt hver anden måned og alle konsultationerne – med en besparelse på helt op til 42%.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you