Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Du børster tænder hver dag, og på et eller andet tidspunkt, måske først når du er i 30’erne, så indser du, at omhyggelig afrensning af din hud og fjernelse af makeup hver aften er vigtig for din huds sundhed. I starten af 30’erne begynder huden at undergå forandringer, og det samme gælder for dit hår. Mange mennesker bemærker tynding og ændringer i hårets struktur i 30’erne, 40’erne og 50’erne. Et par hurtige ændringer i dine daglige skønhedsrutiner kan betale sig i de kommende år, ikke kun for din hud, men også for dit hår.

  8 hurtige tips for en sund hud og et sundt hår

  Drik mere vand: Specifikt, drik kildevand for at få vigtige mineraler.

  Tag en daglig vitaminpille: Mangel på visse vitale næringsstoffer kan forårsage eller forværre hårtab.

  Brug solbeskyttelse: Beskyt ikke kun din hud, men også din hovedbund og dit hår mod solen med en solskærm, en hat eller et tørklæde.

  Shampoo: Det er vigtigt at vaske hår hver dag for at eksfoliere hovedbunden og fjerne styling produkter med skadelige ingredienser. At investere i et godt shampoo- og balsamsprodukt kan hjælpe med at holde visse hovedbundslidelser, såsom svampeinfektioner eller skæl nede på et minimum. Disse lidelser ville også kunne bidrage til et vist hårtab.

  Træning: Vi ved godt allesammen, at det er vigtigt at være aktiv hver dag, men pas på; det kan også betyde øget solpåvirkning og brug af elastikker, som skader håret. Husk at vaske håret med shampoo efter hård træning, både for at regulere miljøet i hovedbunden og for at undgå ophobning af olier.
  Den tid og det engagement, man lægger i at leve sundt, kan give afkast i form af et levende, kraftigere hår. Hvis du kæmper med hårtab eller hårudtynding, så overvej ikke bare at tilføje, men også fjerne et par vaner fra dine daglige rutiner.

  Hårtørrer og glattejern: Hold en fridag og tør håret med håndklæde for at reducere tørre- og trækeffekterne fra hårtørrere og glattejern. Prøv at springe et trin over og glat håret med en hårtørrer på middel varme i stede for et glattejern.

  Stramme hestehaler: Løsere frisurer fjerner risikoen for træk og brud, som kan forværre hårtab.

  Ekstensions: Spar tid og udgifter ved at undgå ekstensions, som potentielt kan forårsage ardannelser i hovedbunden. Hvis man anstrenger sig for at dække tyndt hår, kan det faktisk forværre tilstanden.

  Blot et par få finjusteringer af dine daglige skønhedsrutine kan forbedre dit hårs sundhed. Hvis du gerne vil have mere hjælp til at forstå det hårtab, du oplever, så overvej at kontakte os og tal med vores personale.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you