Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Vi er her for at hjælpe dig

  Vi er kede af at høre, at du oplever, at dit hår har udviklet sig i en negativ retning. Vi vil oprigtigt gerne hjælpe dig og opfordrer dig derfor til at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan rådgive dig.

  Her er, hvad andre kunder oplever

  Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad der sker for nogle af vores klienter på de første stadier af deres rejse mod mere og sundere hår – og hvorfor det sker. Forhåbentlig kan det være med til, at du ikke mister modet, men tager fat igen.

  Fælder du mere end normalt?
  Det sker i nogle tilfælde, når man begynder at bruge Extract. Det skal ikke forveksles med hårtab og er ikke noget, du skal bekymre dig om. Faktisk er det et godt tegn. Hårsækkene er begyndt at producere nye, stærkere og sundere hår, som erstatter de svage.
  Mange af vores klienter, som oplever en mindre hårfældning i begyndelsen af deres behandling, oplever synligt positive resultater allerede efter 2-3 måneder.

  Føles dit hår tørt?
  Mange hårprodukter indeholder potentielt skadelige stoffer som f.eks. silikone. Det fugter ikke håret på nogen måde, men pakker det ind i kemikalier, som giver illusionen af et gennemfugtet hår. Vores rene produkter genopretter hvert enkelt hårstrås naturlige fugtighed ved at fjerne alt det uønskede. Det betyder, at dit hår i starten kan føles lidt tørrere, end det plejer. Når du fortsætter din behandling, vil dit hår blive naturligt gennemfugtet, så det både føles og ser sundere ud.

  Har du irritabel hovedbund?
  Hvis du oplever en kløende fornemmelse, efter at du har brugt din Extract, kan det betyde, at du har noget med din hovedbund, som vi skal se nærmere på. Kontakt os endelig, hvis det er tilfældet.

  Se fantastiske resultater, som også kan blive dine

  Vi har mange succeshistorier fra vores klienter verden over, hvor imponerende før og efter billeder dokumenterer deres rejse mod fyldigere, tykkere og sundere hår. Se hvad du kan glæde dig til.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you