Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Her er hvad dit Membership Set indeholder – med en besparelse på op til 42%

  Vi har sammensat et Membership Set til dig med udvalgte produkter baseret på dine svar i Håranalysen. Sættet indeholder dine to første flasker Extract, produkter der matcher dine behov, en gratis indledende konsultation med en hårspecialist - online eller på en af vores klinikker - plus opfølgende konsultationer hver tredje måned. Med dette sæt er du godt klædt på til at begynde og fortsætte din rejse mod mere og sundere hår. Køber du et Hårklinikken Membership får du hele pakken med produkter tilsendt hver anden måned og alle konsultationerne – med en besparelse på helt op til 42%.

  Her er lidt flere detaljer om, hvad dit Membership Set indeholder.

  Dine første to flasker Extract
  Din håndblandede Extract er skræddersyet til dit hår og din hovedbunds behov for at skabe de optimale betingelser for hårets vækst. Den er med til at forbedre din hovedbunds sundhed så hårsække, der har ligget i dvale aktiveres og både nye og eksisterende hår bliver tykkere.
  Du modtager to flasker Extract, da det normalt tager mellem to til tre måneder at se synlige resultater.

  Din anbefalede shampoo og balsam
  Vores produkter er udviklet til at supplere hinanden for at skabe de optimale betingelser for hovedbundens sundhed og hårets vækst. Afhængigt af dine specifikke behov, indeholder dit personlige Membership Set således også enten en shampoo eller en shampoo og en balsam. Vores naturlige shampoo renser mildt, men effektivt din hovedbund, og vores Daily Conditioner fugter og nærer dit hår uden at gøre det tungt.

  En indledende konsultation med en hårspecialist
  Ved den indledende konsultation, enten online eller på en af vores klinikker, vil vi gennemgå svarene i din Håranalyse og tale om dine mål og ønsker for dit hår. Vi vil også tage billeder af dit hår, som det ser ud her fra begyndelsen. Vi vil derudover fortælle og vise dig, hvordan du anvender din Extract og de produkter, vi anbefaler til dig.

  Opfølgende konsultationer hver tredje måned
  Din første opfølgende konsultation med din hårspecialist ligger efter tre måneders forløb. Her vil vi vurdere og dokumentere fremskridt i forhold til hårets vækst og kvalitet og hovedbundens sundhed. Hvis det er nødvendigt, vil vi justere din behandling af både håret og hovedbunden for at give dig de bedst mulige resultater. Til sidst vil vi naturligvis svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

  Se de fantastiske resultater, som også kan blive dine

  Vi har mange succeshistorier fra vores klienter over hele verden med imponerende før og efter billeder, der viser rejsen mod et fyldigere, sundere hår – og mere af det. Se hvad du kan glæde dig til.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you