Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Der er mange fordele ved et Hårklinikken Membership, som f.eks.:

  Dit Hårklinikken Membership kan spare dig for helt op til 42%

  Et Hårklinikken Membership betyder, at du hver anden måned vil modtage dit personlige Membership Set med udvalgte produkter, skræddersyet til dig - med fantastiske rabatter på helt op til 42%. Ud over disse produkter vil du også modtage dine to første flasker Extract, håndblandet til dig, så du har alt, hvad du har brug for til at begynde og fortsætte din rejse mod mere og sundere hår. Start din rejse mod mere og sundere hår med et Hårklinikken Membership:

  En indledende konsultation med en hårspecialist plus opfølgende konsultationer hver tredje måned

  Din indledende konsultation og opfølgende konsultationer hver tredje måned er inkluderet i dit Hårklinikken Membership – for altid. Under en konsultation enten online eller på en af vores klinikker vil hårspecialisten følge og dokumentere dine fremskridt og give dig den rådgivning og al den støtte, du har brug for på din rejse mod mere og sundere hår. Regelmæssige opfølgende konsultationer sikrer også, at din håndblandede Extract og dine anbefalede produkter løbende justeres i forhold til dit hår og din hovedbunds behov.

  Du kan til enhver tid afmelde dit Hårklinikken Membership eller sætte det på pause
  Selvom du selvfølgelig opnår de bedste resultater, hvis du holder fast i dine daglige rutiner med Extract og de produkter, vi har anbefalet til din behandling, forstår vi godt, hvis det i en periode kan være svært at overholde. Derfor kan du når som helst afmelde dit Hårklinikken Membership eller sætte det på pause.  

  Levering efter dine behov
  Du kan altid ændre, hvor tit du vil have produkterne i dit Membership Set tilsendt, afhængigt af hvor meget eller hvor lidt, du bruger af dem på din vej mod mere og sundere hår. Det er dig, der bestemmer farten.

  Fri forsendelse
  Som en del af dit Hårklinikken Membership er alle forsendelser gratis.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you