FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vores hårtabs behandling

Må jeg permanente håret?
Ja, du kan permanente håret samtidig med, at du er i behandling med Hårklinikkens produkter. Mange af vore klienter plejede at få permanentet håret for at skjule udtyndet hår eller begyndende skaldethed og behøver det ikke længere, men du kan gøre det, hvis du ønsker det.
Må jeg få lavet striber i håret?
Ja, du kan godt fortsætte med at få striber. Ligesom med alle andre former for hårpleje kan din frisør foreslå metoder til at opnå resultater, som holder dit hårs struktur sund.
Må jeg farve håret?
Ja, du kan godt fortsætte med at farve håret.
Hvad sker der, hvis jeg ikke vasker hår og påfører Hårklinikkens ekstrakt dagligt?
Det har direkte indflydelse på dine resultater, hvor konsekvent du er. Daglig brug er den allervigtigste faktor for vore klienters succes. Men for nogle klienter kan det være nok at vaske hår hver anden dag.
Hvor længe skal jeg fortsætte behandlingen?
Selv efter du ser de første resultater vil dit hår fortsætte med at blive tykkere og få bedre struktur. Det er nødvendigt at fortsætte påføringen for at forbedre og vedligeholde dit hår.
Hvis jeg stopper, vil jeg så begynde at tabe håret?

De komponenter, der er i ekstrakten, som vender hårudtyndingsprocessen, virker kun, når du bruger den.

Selv når du har opnået de bedst mulige resultater, er du nødt til at fortsætte din rutine for at forebygge yderligere hårtynding. For de fleste klienter bliver det en rutine ligesom at børste tænder at påføre ekstrakten.

Hvilke bivirkninger kan der være?

Det er normalt at fælde noget, mens håret vokser sig tykkere, men ingen klienter har oplevet mærkbare bivirkninger. Hårklinikken anvender en specialtilpasset ekstrakt, som er plantebaseret og indeholder aminosyreforbindelser, mineraler og fedtsyrer.

Da Hårklinikkens behandling af hver klient er individuel, bør ekstrakten kun bruges i henhold til de instruktioner, du får under din personlige vurdering. I nogle tilfælde kan din behandling blive mere effektiv med tilsætning af en lav dosis minoxidil (i lavere koncentrationer end dem, der p.t. kan fås i butikkerne). I dette tilfælde vil vi drøfte dine muligheder og sikre, at du er klar over tilsætningen af denne ingrediens til ekstrakten.

Skal der betales et honorar for konsultation?
Ja, honoraret for en opstartskonsultation er DKK 565, og de opfølgende konsultationer  koster DKK 360.
Er dette forsikringsdækket?
Nej, det betragtes som valgfrit at anvende Hårklinikkens produkter, og de er derfor ikke dækket af sygeforsikring.
Jeg taber håret på grund af kemoterapi. Kan Hårklinikken hjælpe?
Vores shampoo og styling produkter er fri for problematiske ingredienser og er meget skånsomme, hvis hovedbunden er følsom. Vi har behandlet tusindvis af kvinder, hvis hår ikke kom tilbage af sig selv efter kemoterapi.
Vi anbefaler at vente 90 dage efter afslutning af kemoterapi, før man begynder behandling med Hårklinikkens ekstrakt. Dette giver os tilstrækkelig tid til at se, om håret vil vokse ud igen uden behandling. Så kan vi se på hårsækkene og afgøre, hvorvidt vi kan fremskynde væksten eller ej.
Hvor hurtigt kan jeg forvente at se resultater?
Selvom vi ikke kan give nogen absolutte garantier, godkender vi kun klienter, som vi tror vil have gavn af vores behandlingssystem. I betragtning af den naturlige udtynding af hårvækst melder mange af vore klienter om tykkere hår og øget genvækst af hår inden for 4-6 måneder (for nogle helt ned til en til to måneder). Mærkbar genvækst af hår efter 6 måneder er typisk.
Kan jeg træne eller gå ud, mens ekstrakten sidder i?
Selvom ekstrakten har en tydelig struktur, kan du stadig sætte dit hår og fortsætte din dag. Visse klienter kan endda godt lide den volumen, den tilfører til rødderne.
Det er bedst at påføre ekstrakten to timer efter træning, fordi sved kan få ekstrakten til at løbe, og så nedsættes effektiviteten. Hvis du træner, efter at ekstrakten allerede har siddet i i 6-8 timer, er der ingen problemer. Du skal bare vaske håret med Hårklinikken shampoo efter træningen.
Hvad hvis jeg arbejder om aftenen eller foretrækker at bade om aftenen?
Det er ikke noget problem. Det er vigtigt, at ekstrakten har mulighed for at virke i 6-8 timer. Du kan påføre ekstrakten om morgenen, før du sætter håret, og lade det sidde i indtil dit aftenbad.
Hvordan er behandlingsproceduren?
Påføring af ekstrakt om aftenen, efterfulgt af daglig shampoo og brug af specialtilpassede hårplejeprodukter. Hårklinikkens klienter skal overholde deres behandlingsprocedure for at opnå og bevare resultater.
Kan man forebygge hårtab?

Vore shampoos og hårplejeprodukter er udviklet til at virke sammen med din specialtilpassede ekstrakt for at optimere og vedligeholde et sundt hår.

Mange, som er optaget af at forebygge hårtab, er faktisk allerede ved at få tyndere hår. Formindskelsen af hårsækkene er på et tidligt stadie, og disse klienter er ideelle kandidater til behandling. Hvis du har lyst til at tage vores test, kan vi give dig helt specifikke råd og vejledning, hvis du er egnet til behandlingen.