Indkøbskurv .innerHTML = '(' + (0) stk

  Den lilla passionsblomst (passflora incarnata) med sin ornamenterede struktur og pastelfarvede ranker, er én ud af omkring 600 arter i Passflora slægten. Den spiselige klatreranke er både dekorativ og hårdfør, og er også blevet brugt af indianerne til medicinske formål, blandt andet som angstdæmpende middel. Dens frynsede blomst indeholder også en bred vifte af såkaldte fytokemikalier – bestanddele som kan være nyttige til pleje af håret, og som har vist sig at være særdeles effektive ingredienser i nogle af vores fugtighedsprodukter.

  Hvad er passionsblomst ekstrakt? 

  Ekstrakt fra den lilla passionsblomst er en lys- til mellemgul væske med en karakteristisk duft. Den er rig på fedtsyrer og antioxidanter, A og C vitaminer og indeholder tillige forskellige flavonoider (naturlige plantestoffer) og polyfenoler.

  Hvordan virker passionsblomst ekstrakt i håret?

  Ekstraktens flavonoider (som f.eks. apigenin og quercitin) kan beskytte håret mod skader forårsaget af udefrakommende miljøfaktorer samtidig med, at de også forbedrer fugtbalancen. Det fugtgivende kommer tillige fra fedtsyrer som omega-6, som med dens blødgørende egenskaber styrker hårets struktur. Ekstrakt fra passionsblomst er rig på C vitamin, som er med til at gøre håret blødere og mere glansfuldt. Det er af alle disse gode grunde, at vi har indarbejdet ekstrakten i nogle af vores særlige formler.

  Hvorfor bruger Hårklinikken ekstrakt af passionsblomst?

  På Hårklinikken bruger vi ekstrakt af passionsblomst i vores fugtgivende produkter på grund af dens unikke kombination af flavonoider og fedtsyrer, som fugter og beskytter håret mod skader samtidig med at hverT enkelt hårstrå efterlades blødere, glattere og mere glansfuldt.

  Produkter fra Hårklinikken som indeholder ekstrakt af passionsblomst:

  Hair Hydrating Créme

  Vores Hair Hydrating Créme er en multifunktionel leave-in balsam som nærer og beskytter håret og gør det mindre tilbøjeligt til at knække. Den er fremstillet ved hjælp af vores unikke hydreringsteknologi og består udelukkende af plantebaserede ingredienser. Den kan bruges som en leave-in balsam, varmebeskytter og til styling af fugtigt eller tørt hår.

  Hair Mask

  Vores Hair Mask er en intens fugtgiver med en reparerende effekt - designet til at give tørt og skadet hår glansen og blødheden tilbage. Med kraftfulde plantebaserede ingredienser går den ind og beskytter hvert enkelt hårstrå ved at forsegle fugten og dermed gøre håret mindre tilbøjeligt til at knække. Den kan bruges som hårmaske natten over eller påføres i fugtigt hår, hvor den skal virke i 10 til 30 minutter, før den skylles ud.

  Are you in the right place?

  Please choose your shop

  Danmark
  ×

  It's more than hair. It's you