Blåstemplet af Supermodellen

I anledning af, at vi kan fejre mere end tre årtier som pionerer inden for hovedbunds- og hårsundhed, præsenterer vi vores første kampagne med Helena Christensen - en klient hos Hårklinikken gennem mange år.

Den danske supermodel tror på styrken i Hårklinikkens individuelt tilpassede produkter, som er sikre for hovedbunden, gode for hårsækkene og fri for ingredienser, der kan forstyrre hovedbundens følsomme mikrobiom. Det er det, der har hjulpet Helena med at opnå hendes sundeste hår nogensinde.

”Jeg kan tydeligt huske, da jeg satte mig for at ville skabe de mest rene, sikre og vækstfremmende hårprodukter på baggrund af videnskab og naturens egne kræfter," forklarer grundlægger Lars Skjøth. "Det er grunden til, at jeg startede Hårklinikken i 1992."

Når det kommer til hendes personlige Hårklinikken-rutine, kan Helena lide at "tænke på det som hudpleje."

"Når du passer godt på din hud, skinner en glød og styrke igennem indefra - det samme gælder for sundheden af dit hår og din hovedbund. Når dit hår er stærkt, gennemfugtet og sundt, føler du dig bedre tilpas og mere selvsikker”.

"Hår er en så vigtig del af, hvem du er," fortsætter hun. "Jeg leger hele tiden med forskellige frisurer, og mit hår afspejler i høj grad min personlighed og humør. Generelt tænker vi kun på, hvordan vores hår ser ud, og glemmer at den bedste udgave af dit hår, får du, hvis det er sundt”.

Kampagnen, som er skudt på kysterne ved Malibus El Matador State Beach, søger at indfange essensen af en dyb, gensidig respekt for naturen og bringe Hårklinikkens etos til live, set gennem den skandinaviske fotograf Pauline Suzors linse. 

”Jeg er en stor beundrer af Helena”, forklarer Hårklinikkens grundlægger, Lars Skjøth. ”Jeg bliver inspireret af hendes eventyrlystne tilgang til livet og hvordan hun værdsætter naturens kræfter. Hun er et levende billede på dét at være en Hårklinikken klient. En der tror på, at skønhed opstår, når man er den sundeste, stærkeste og mest autentiske udgave af sig selv”.

Sandstranden, strålende oplyst af den brændende californiske sol på en baggrund af rå, stejle klippefremspring og intenst grønne sukkulenter, personificerer Helena naturens livskraft med sit stærke, fyldige og sunde hår. Og det er netop i naturen, at Helena føler sig mest forbundet med verden.

Find din Hårklinikken-rutine

En personlig hovedbunds- og hårplejerutine venter på dig. Kom i gang i dag for at opnå dit sundeste hår nogensinde.