Få dit hår tilbage med en unik Ekstrakt skræddersyet til dig

Ønsker du at booke tid til en konsultation hos en af vores hårspecialister, eller har du spørgsmål til vores hårtabsbehandlinger, skal du blot udfylde formularen, så bliver du snart kontaktet.

Hvad er hårtab?

Hårtab kan forekomme hos både mænd og kvinder, og kan være et kosmetisk og foruroligende problem. Hårtab kan give betydelig nedsat livskvalitet, da håret for mange er en stor del af ens identitet.

For mange mænd er hårtab arveligt betinget, og starter ofte med udtynding af toppen og siderne, som giver høje tindinger. For nogle vil alt håret forsvinde over en årrække.

Kvinder kan også opleve hårtab, og typisk opdager kvinder hurtigere et hårtab end mænd. Men i modsætning til mænd, vil der sjældent opstå områder, hvor alt hår forsvinder hos kvinder.

Symptomer på hårtab

Alle taber hår hver dag. Faktisk er det almindeligt at tabe ca. 100 hår om dagen, som erstattes af nye hår. Et hårtab udover det almindelige kan opleves på forskellige måder.

Karakteristiske symptomer på hårtab:

- Mat og glansløst hår
- Krøller der forsvinder
- Skilning bliver bredere
- Gradvis udtynding afhåret
- Hårfældning udover det almindelige
- Tørt hår der nemt knækker og spaltede spidser
- Vigende hårgrænser, med højere og mere synlige tindinger
- Pletskaldethed eller skaldethed

Alle der oplever væsentlige hårtab, bør gå til lægen for at udelukke helbredsmæssige årsager.

Hårtabsbehandling med +100.000 tilfredse klienter

Vores hårtabsbehandling er klinisk dokumenteret, og bruges af over 100.000 tilfredse kvinder og mænd verden over. Vores klienter får typisk tykkere hår og øget genvækst af hår indenfor 2-4 måneder.

Cecilie

Cecilie

Tine

Mike

Årsager til hårtab

Der findes mange årsager til hårtab og tyndende hår, inklusiv genetiske årsager, alder og livsstil. Hårklinikken kategoriserer hårtab i 4 grundlæggende årsager:

Hårtabsbehandling hos Hårklinikken

Hårtab behøver ikke være en permanent tilstand. Hårklinikken har specialiseret sig i hårtabsbehandling, som kan hjælpe dig der oplever hårtab. Vi behandler både mænd og kvinder mod hårtab. Sådan foregår en hårtabsbehandling hos Hårklinikken:

Konsultation

Vi vurderer og analyserer dit hår og din hovedbund for at afgøre, om du er egnet til vores ekstrakt mod hårtab.

Unik Ekstrakt

Vi håndblander en Ekstrakt, der er unik for dig og din hovedbund.

Selvplejerutine

Din Ekstrakt påføres din hovedbund hver aften. Det tager kun 2 min., og kan nemt integreres i din daglige selvplejerutine.

Opfølgning

Vi vil løbende evaluere dine fremskridt og dokumentere din hårvækst. Vi justerer din Ekstrakt, baseret på hvordan dit hår og din hovedbund reagerer.

Book din konsultation her, så vi kan analysere dit hår, og skræddersy en Ekstrakt der er unik til dig.

Hårklinikkens reception

Grundstenen i Hårklinikkens behandling af hårtab

Se video

Ekstrakt med maksimal effekt mod hårtab

Vores Ekstrakt stammer fra naturens råmaterialer, og er omhyggeligt blandet i hånden. Hvert Ekstrakt er tilpasset vores klienter individuelt.

Din unikke Ekstrakt håndblandes ud fra forskellige faktorer:

- Din hovedbunds tilstand
- Hvor kraftig din udtynding er
- Din livsstil
- Din genetik

Alle disse faktorer er med til at gøre dit Ekstrakt enestående, med maksimal effekt mod hårtab.

Har du spørgsmål til vores behandling af hårtab?

Er du i tvivl om noget?

Kontakt os direkte på telefon og få svar på dit spørgsmål i dag

+45 33 11 36 10

Få dit hår tilbage hos Hårklinikken

Hårklinikken er banebrydende indenfor genvækst af hår, og vi er kendt for vores unikke resultater mod hårtab og tyndt hår, uden sammenligning. Vi ved, at hår er en stor del af din personlighed. Vi har derfor kun et formål, og det er at hjælpe dig med at være tilfreds med hvem du er, og føle dig smuk i dig selv, ved at du får dit hår tilbage.

Som klient hos Hårklinikken kommer du til at følge vores dokumenterede og effektive proces for behandling af hårtab, med hjælp fra vores skræddersyede ekstrakt, som vi har udviklet på i over 25 år. Ekstrakten ernærer hårvæksten fra hovedbundens rødder, og omfavner vores værdsættelse af naturen med en bevidst tilgang til sund kemi og videnskab.

Grundstenen i vores hårtabsbehandling
Vores unikke ekstrakt er grundstenen i vores behandling mod hårtab. Den består af udtræk fra naturens råmaterialer (burrerod og tagetes) sammensat i 3-trins fermenteringsproces. Vores ingredienser er omhyggeligt udvalgt. Mange er fremstillet i Danmark, og alle vores produkter indeholder nogle af verdens fineste rå plantebestanddele, og ellers naturligt afledte ingredienser.

Ekstrakten skræddersyes til den individuelle klients behov, og tilpasses løbende gennem hele behandlingsforløbet. På den måde sikrer vi maksimale muligheder for effektiv omvending af hårtab.


Hvis du vil behandle hårtab effektivt, er det nødvendigt at have en sund hovedbund. Alle vores hårprodukter er derfor lavet med naturlige ingredienser, så du kan pleje dig selv, dit hår og din hovedbund.

Vores ekstrakt behandler også tyndt hår
De fleste er klar over, at håret kan blive tyndere med alderen. Men tyndt hår (udtynding) kan også komme i en tidlig alder af andre årsager, fx stress, sygdomme, hormonelle ubalancer og medicin. 

Vores ekstrakt behandler hårets udtynding der hvor det er vigtigst, direkte ved hårets rod, så du kan få dit hår tilbage. Læs mere om tyndt hår her.

Personlig vejledning af hårspecialist
Som klient hos Hårklinikken vil du få personlig vejledning hele vejen gennem forløbet. Lige fra den indledende konsultation og analyse, til de opnåede resultater skal vedligeholdes. Vores hårspecialister vil hele vejen støtte dig i at opnå det bedst mulige resultat, på kortest mulige tid.

Vores behandlingsforløb mod hårtab og tyndt hår er også tilgængeligt online, til egnede kandidater i hele verden.

Are you in the right place?

Please choose your shop

Danmark