KAN DU FÅ DIT HÅR TILBAGE?

Specialtilpasset hårtabs behandling

VORES LØFTE: VI TILBYDER KUN BEHANDLING AF HÅRTAB TIL KLIENTER, SOM VI TROR PÅ, AT VI KAN HJÆLPE.

Hårklinikkens banebrydende hårtabs behandling gør brug af en unik ekstrakt fremstillet af udtræk fra planter og komælk. Vi skræddersyer ekstrakten til hver enkelt klient, så vi opnår flotte resultater uden sidestykke.

Egnede og motiverede klienter vil typisk opleve en 30-50% forøgelse af hårmængden efter hårtab.

OBS!

På grund af den nuværende Covid-19 situation tilbyder vi lige nu online hårkonsultation. Book en tid med en af vores professionelle hårspecialister, som efter konsultationen kan fortælle hvordan vi kan hjælpe dig og dit hår.

Konsultationen foregår via Zoom på det aftalte tidspunkt og konsultationen varer ca. 30-45 min. Det er vigtigt dit hår er rent og tørt, og fri for alle former for styling-produkter. Derudover skal du sidde hvor der er god naturlig belysning, gerne ved et vindue.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Book konsultation i København
Book konsultation i Aarhus

HÅRPRODUKTER DU KAN REGNE MED

Hvis man vil behandle hårtab effektivt, er det nødvendigt at have en sund hovedbund. Derfor arbejder hele Hårklinikkens produktserie sammen for at skabe og vedligeholde den bedste og sundest mulige hovedbund.

Alle vores hårprodukter er lavet med naturlige ingredienser, så du kan pleje både dig selv og dit hår.

Læs speciallæger udtale sig om vores hårprodukter

GRUNDSTENEN

I HÅRKLINIKKENS BEHANDLING AF HÅRTAB

Vores banebrydende ekstrakt er grundstenen i vores behandling af hårtab. Den består af udtræk fra burrerod og tagetes sammensat i en 3-trins fermenteringsproces.

Hver eneste ekstrakt skræddersyes til den individuelle klients behov og tilpasses løbende gennem hele behandlingsforløbet. På den måde sikres de bedste muligheder for effektiv omvending af hårtab.

EKSTRAKT MOD HÅRTAB

Som klient hos Hårklinikken kommer du til at følge vores dokumenterede og effektive proces for behandling af hårtab med hjælp fra vores skræddersyede ekstrakt, som vi har udviklet på i over 25 år.

RESULTATER

Vi har behandlet mere end 100.000 klienter verden over siden 1979.

BEHANDLINGSFORLØBET

Som klient hos Hårklinikken vil du få personlig vejledning hele vejen igennem forløbet. Vi er her for at hjælpe hele vejen - lige fra den indledende konsultation og analyse til de opnåede resultater skal vedligeholdes.

Vores omsorgsfulde og vidende hårspecialister vil hele vejen igennem støtte dig i at opnå det bedst mulige resultat på den kortest mulige tid.

KONSULTATION

Først møder du en hårspecialist, som sikrer sig, at du er en egnet kandidat til vores hårtabs behandling. Derefter skræddersyer vi et program til netop dine behov. Undervejs vil du blive indkaldt til en række konsultationer, så vi kan holde øje med forløbet og tilpasse behandlingen, så vi sikrer det bedst mulige resultat.

Book gratis online konsultation

BEHANDLING

Vores omsorgsfulde og erfarne hårspecialister støtter dig gennem hele behandlingsforløbet. Vi vil løbende tilpasse og justere dit skræddersyede ekstrakt i takt med ændringer i din situation og behov. På den måde sørger vi for, at du opnår det bedst mulige resultat på den kortest mulige tid.

Kundeinformation

VEDLIGEHOLDELSE

Det kræver en løbende indsats at håndtere hårtab. Selvom man har oplevet en forøgelse af hårmængde, kræver det vedligeholdelse. For at sikre varige resultater vil vores hårspecialister følge dit forløb nøje og komme med individuelle produktanbefalinger og vejledning.

Køb vores produkter

KONTAKT OS

Ring til os på +45 33 11 36 10 og book en forundersøgelse eller læs mere her om gratis telefonrådgivning

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vores hårtabs behandling

Må jeg permanente håret?
Ja, du kan permanente håret samtidig med, at du er i behandling med Hårklinikkens produkter. Mange af vore klienter plejede at få permanentet håret for at skjule udtyndet hår eller begyndende skaldethed og behøver det ikke længere, men du kan gøre det, hvis du ønsker det.
Må jeg få lavet striber i håret?
Ja, du kan godt fortsætte med at få striber. Ligesom med alle andre former for hårpleje kan din frisør foreslå metoder til at opnå resultater, som holder dit hårs struktur sund.
Må jeg farve håret?
Ja, du kan godt fortsætte med at farve håret.
Hvad sker der, hvis jeg ikke vasker hår og påfører Hårklinikkens ekstrakt dagligt?
Det har direkte indflydelse på dine resultater, hvor konsekvent du er. Daglig brug er den allervigtigste faktor for vore klienters succes. Men for nogle klienter kan det være nok at vaske hår hver anden dag.
Hvor længe skal jeg fortsætte behandlingen?
Selv efter du ser de første resultater vil dit hår fortsætte med at blive tykkere og få bedre struktur. Det er nødvendigt at fortsætte påføringen for at forbedre og vedligeholde dit hår.
Hvis jeg stopper, vil jeg så begynde at tabe håret?

De komponenter, der er i ekstrakten, som vender hårudtyndingsprocessen, virker kun, når du bruger den.

Selv når du har opnået de bedst mulige resultater, er du nødt til at fortsætte din rutine for at forebygge yderligere hårtynding. For de fleste klienter bliver det en rutine ligesom at børste tænder at påføre ekstrakten.

Hvilke bivirkninger kan der være?

Det er normalt at fælde noget, mens håret vokser sig tykkere, men ingen klienter har oplevet mærkbare bivirkninger. Hårklinikken anvender en specialtilpasset ekstrakt, som er plantebaseret og indeholder aminosyreforbindelser, mineraler og fedtsyrer.

Da Hårklinikkens behandling af hver klient er individuel, bør ekstrakten kun bruges i henhold til de instruktioner, du får under din personlige vurdering. I nogle tilfælde kan din behandling blive mere effektiv med tilsætning af en lav dosis minoxidil (i lavere koncentrationer end dem, der p.t. kan fås i butikkerne). I dette tilfælde vil vi drøfte dine muligheder og sikre, at du er klar over tilsætningen af denne ingrediens til ekstrakten.

Skal der betales et honorar for konsultation?
Ja, honoraret for en opstartskonsultation er DKK 565, og de opfølgende konsultationer  koster DKK 360.
Er dette forsikringsdækket?
Nej, det betragtes som valgfrit at anvende Hårklinikkens produkter, og de er derfor ikke dækket af sygeforsikring.
Jeg taber håret på grund af kemoterapi. Kan Hårklinikken hjælpe?
Vores shampoo og styling produkter er fri for problematiske ingredienser og er meget skånsomme, hvis hovedbunden er følsom. Vi har behandlet tusindvis af kvinder, hvis hår ikke kom tilbage af sig selv efter kemoterapi.
Vi anbefaler at vente 90 dage efter afslutning af kemoterapi, før man begynder behandling med Hårklinikkens ekstrakt. Dette giver os tilstrækkelig tid til at se, om håret vil vokse ud igen uden behandling. Så kan vi se på hårsækkene og afgøre, hvorvidt vi kan fremskynde væksten eller ej.
Hvor hurtigt kan jeg forvente at se resultater?
Selvom vi ikke kan give nogen absolutte garantier, godkender vi kun klienter, som vi tror vil have gavn af vores behandlingssystem. I betragtning af den naturlige udtynding af hårvækst melder mange af vore klienter om tykkere hår og øget genvækst af hår inden for 4-6 måneder (for nogle helt ned til en til to måneder). Mærkbar genvækst af hår efter 6 måneder er typisk.
Kan jeg træne eller gå ud, mens ekstrakten sidder i?
Selvom ekstrakten har en tydelig struktur, kan du stadig sætte dit hår og fortsætte din dag. Visse klienter kan endda godt lide den volumen, den tilfører til rødderne.
Det er bedst at påføre ekstrakten to timer efter træning, fordi sved kan få ekstrakten til at løbe, og så nedsættes effektiviteten. Hvis du træner, efter at ekstrakten allerede har siddet i i 6-8 timer, er der ingen problemer. Du skal bare vaske håret med Hårklinikken shampoo efter træningen.
Hvad hvis jeg arbejder om aftenen eller foretrækker at bade om aftenen?
Det er ikke noget problem. Det er vigtigt, at ekstrakten har mulighed for at virke i 6-8 timer. Du kan påføre ekstrakten om morgenen, før du sætter håret, og lade det sidde i indtil dit aftenbad.
Hvordan er behandlingsproceduren?
Påføring af ekstrakt om aftenen, efterfulgt af daglig shampoo og brug af specialtilpassede hårplejeprodukter. Hårklinikkens klienter skal overholde deres behandlingsprocedure for at opnå og bevare resultater.
Kan man forebygge hårtab?

Vore shampoos og hårplejeprodukter er udviklet til at virke sammen med din specialtilpassede ekstrakt for at optimere og vedligeholde et sundt hår.

Mange, som er optaget af at forebygge hårtab, er faktisk allerede ved at få tyndere hår. Formindskelsen af hårsækkene er på et tidligt stadie, og disse klienter er ideelle kandidater til behandling. Hvis du har lyst til at tage vores test, kan vi give dig helt specifikke råd og vejledning, hvis du er egnet til behandlingen.

HVORFOR VORES HÅRTABS BEHANDLING VIRKER

DEDIKATION

Vi er fuldt opsatte på at skabe en succesoplevelse for alle, som deltager i vores program. Vi ønsker at tilbyde vores klienter det mest effektive program for genvækst af hår.

FOKUS

Hver enkelt hårtabshistorie er unik, og det gælder også din. Vi opnår de bedste resultater ved at skabe et skræddersyet program med fokus på dine specifikke behov.

DOKUMENTATION

Vores hårtabs behandlinger er ikke bare klinisk dokumenterede, de bruges også af over 100.000 tilfredse klienter over hele verden.

OPRIGTIGHED

Uanset om det gælder ingredienserne i vores produkter eller vores tilgang til hver enkelt klients hårtab, så er målet altid at gendanne så meget af dit hår som muligt.

HÅRKLINIKKEN

- VIDENSKABEN OM SUNDT HÅR

Som pioner inden for genvækst af hår er Hårklinikken kendt for resultater uden sidestykke. Lars Skjøth er ledende forsker og grundlægger af Hårklinikkens skræddersyede behandlingsforløb, som effektivt behandler genetisk hårtab hos mænd og kvinder. Hårklinikken er den eneste hårtabsvirksomhed, der benytter sig af den nyeste teknologi til at dokumentere sine resultater. Hårklinikkens behandlingsforløb er også tilgængeligt online til egnede kandidater i hele verden.

“Vi ved, at hårtab ikke kun handler om tab af hår. For det meste opleves hårtab som et angreb på ens selvbillede. Derfor har vi til mål at genoprette det billede ved at få mest muligt ud af dit hår.”

LARS SKJØTH

LEDENDE FORSKER OG GRUNDLÆGGER AF HÅRKLINIKKEN