Hvorfor Er Aloe Vera Bladekstrakt Helt Unik Til Pleje Af Hår Og Hovedbund?

I det gamle Egypten var den kendt som udødelighedens plante for sin evne til at vokse og blomstre uden jord, og siden det første århundrede har Aloe Vera har været anvendt til medicinske formål. Denne bemærkelsesværdige sukkulent har seje, spydformede og tornede blade, som indeholder den klare tykke gel, der gør planten i stand til at gemme vand selv i tørre omgivelser. Gel´en indeholder en række glycoproteiner (en slags protein molekyle med glykaner eller andre kulhydrater) og polysakkarider (naturlige polymerer), som ofte bruges i nutidens produkter. Planten indeholder en overflod af velgørende egenskaber, som kan hjælpe på rigtig meget lige fra fordøjelsen til tandproblemer. Ekstrakt fra Aloe Vera plantens blade kan også være særdeles virkningsfuld for hår og hovedbund, når den sættes sammen med andre udvalgte ingredienser. 

Hvad er Aloe Vera bladekstrakt?

Ekstrakt udvundet af Aloe Vera blade er en gennemsigtig til let gul, semi-viskøs væske, som indeholder polysakkarider, aminosyrer, fedtsyrer og andre bioaktive forbindelser.

Hvorfor er Aloe Vera bladekstrakt godt for hovedbunden?

Den indeholder enzymer, der hjælper med at nedbryde overskydende talg og fjerner fedt uden at udtørre hverken hår eller hovedbund. Sammen med andre udvalgte ingredienser gør det ekstrakten til en fremragende komponent i shampoo. Dens beroligende og afkølende egenskaber kan også være med til at reducere irritation og betændelse i hovedbunden.

Hvorfor er Aloe Vera bladekstrakt givende for håret?

Aloe Vera bladekstrakt er et meget effektivt middel til både at tilføre og opbevare fugt. Den har evnen til at trække fugten til sig og holde på den. Takket være dens indhold af vitaminer og kombinationen af fedt- og aminosyrer kan den nære og udglatte hvert enkelt hårstrå effektivt, hvilket gør håret blødere og nemmere at håndtere samtidig med, at den styrker hårsækkene.

Hvorfor bruger Hårklinikken Aloe Vera bladekstrakt?

På Hårklinikken bruger vi specifikt ekstrakt fra Aloe barbadensis, fordi den har artens højeste indhold af bioaktive forbindelser. Det er disse forbindelser der nærer og styrker både hår og hovedbund. Hvilket er årsagen til, at vi kombinerer disse eminente egenskaber med andre kraftfulde, plantebaserede ingredienser i vores Fortifying Shampoo, Daily Conditioner og Styling Paste - med overraskede gode resultater.

Produkter fra Hårklinikken, som indeholder Aloe Vera bladekstrakt

Fortifying Shampoo

Fortifying Shampoo fungerer som en add-on til vores andre shampooer for at tilføre ekstra fugt og næring til meget tørt og skrøbeligt hår. Ingredienser som proteiner fra hør og Aloe Vera bladekstrakt hjælper med at styrke og reparere selv de mest ødelagte hårstrå.

Daily Conditioner

Vores Daily Conditioner er spækket med naturligt udvundne ingredienser og er et kraftfuldt, men let produkt, som beskytter og fugter alle hårtyper. Denne silikone-frie balsam er omhyggeligt udviklet til at binde fugten til håret for at forbedre dets elasticitet og gøre det mere glat og blødt.

Styling Paste

Vores Styling Paste kan anvendes i både fugtigt og tørt hår og giver et fast, men fleksibelt hold uden at tynge håret ned. Styling Paste er udvundet af helt naturlige ingredienser og er perfekt til dig, der både vil have en effektiv styling og samtidig nære og beskytte dit hår, hver gang den bruges.

Usikker på, hvor du skal starte?

Vi accepterer kun kandidater, som vi ved, vi kan hjælpe, og derfor er vores online Håranalyse det bedste sted at begynde. Baseret på dine resultater vil du enten kvalificere dig til øjeblikkelig behandling, eller vi vil arrangere en konsultation.