Fordelene Ved Bananekstrakt for Hår Og Hovedbund

I det væld af informationer (og misinformationer), der findes om såkaldt ren skønhedspleje af hår og hovedbund, og om stoffer, man bør undgå, vil vi gerne sætte fokus på Hårklinikkens ingredienser. Ingredienser, som du kan stole på, inspireret af vores grundlæggende anerkendelse af naturen kræfter og drevet af nysgerrighed og forskning. Bananplanten, som er en af de største blomsterurteplanter, er kendetegnet ved sine lillafarvede bælge og sine frugter, som sidder i lag oven over. Den er på mange måder fascinerende og kraftfuld med sin rigdom af egenskaber, der gavner både krop, hår og hovedbund.

Hvad er bananekstrakt?

Bananekstrakt er en vandopløselig, koncentreret væske, der efter udvindingen fra planten, fremstår i en klar til let brun, gul eller brunorange farve. Ekstrakten har også en diskret, naturlig duft med dæmpet sødme og cremede noter. Ekstraktionsmetoden gør de planteaktive stoffer nemmere at optage for huden, hovedbunden og håret. Produkter, der indeholder bananekstrakt, kan bruges hver dag og i kombination med mange andre ingredienser.

Fordelene ved bananekstrakt for hår og hovedbund

Bananekstrakt er sprængfyldt med flavonoider, der blandt andet består af antihistaminer, antioxidanter og antiinflammatoriske stoffer, som nærer hårstråene. Det gavner hårets hydrering, elasticitet, glans og styrke. Bananplanten indeholder også en række aktive stoffer, som er kendt for at virke beroligende på huden og som understøtter hovedbundens naturlige mikromiljø.

Hvorfor anvender Hårklinikken bananekstrakt?

Vi anvender bananekstrakt for dens nærende egenskaber, og fordi den fungerer godt som en nærende biopolymer gel, der giver holdbar fleksibilitet i kombination med andre ingredienser. Biopolymergelen virker også i synergi med ekstraktens indhold af flavonoider, som holder på fugten og beskytter hårstråene. Fordi ekstrakten er vandopløselig, er den ren og nem at vaske ud igen uden at efterlade en hinde på hårstråene.

Hårklinikken produkter, der indeholder bananekstrakt

Vi bruger bananekstrakt i vores Styling Paste, som er skabt i omhyggelig balance med andre ingredienser for at give en holdbar effekt samtidig med, at den beskytter håret. Ved brug anbefaler vi, at du fordeler en lille mængde mellem hænderne, før du med fingrene arbejder produktet gennem let fugtigt eller tørt hår.