Avocadooliens Fordele for Hår Og Hovebund

Det stedsegrønne avocadotræ stammer fra Mellemamerika, hvor man begyndte at forædle det for over 5.000 år siden på grund af frugternes høje indhold af sunde næringsstoffer. Dets oprindelige navn er derfor det aztekiske ord ”ahuacatl”. Med skinnende blade og lyse grøngule blomster er træets skat den næringsrige, pæreformede avocadofrugt, hvorfra olien udvindes og som er en ren gave til hår og hovedbund.

Hvad er avocadoolie?

Avocadoolien er kun udvundet af frugtkødet og ikke stenen. Derefter er olien yderligere blevet raffineret, hvilket giver en klar, lys gulliggrøn olie, der har en mild nøddeagtig duft.

Hvordan gavner avocadoolie hovedbunden?

Med en kombination af fedtsyrer som oleinsyre, palmitinsyre og palmitoleinsyre, minder avocadoolie om den olie, som vores krop producerer naturligt. Og som lægger sig som et nærende og beskyttende lag på huden, uden at tilstoppe porerne. Olien er også et effektivt fugtbevarende og blødgørende middel.

Hvordan gavner avocadoolie håret?

På grund af oliens blødgørende egenskaber og lighed med kroppens egen talgproduktion, kan avocadoolie, når den bruges i den rigtige kombination i en formel, både pleje, udglatte og styrke hårets skællag ret effektivt. Dens unikke molekylære struktur betyder, at den er særlig god til at forsegle fugten i de enkelte hårstrå i stedet for blot at lægge sig som et lag omkring dem.

Hvorfor bruger Hårklinikken avocadoolie?

Både vores Daily Conditioner og Hair Mask indeholder avocadoolie i en kombination med andre vigtige ingredienser. En særlig teknologi gør det muligt for alle de vigtige stoffer at trænge dybt ned i hårrødderne samtidig med, at hver enkelt hårstrå beskyttes på overfladen. Kort sagt plejende og nærende egenskaber, der holder på fugten og dermed blødgør håret indefra. Avocadoolien fungerer for alle hårtyper og sammen med andre planteolier i vores produkter, kan de gøre underværker for hårets elasticitet, blødhed og glans.

Vores produkter med avokadooliens styrke

Daily Conditioner

Vores Daily Conditioner tilfører reparerende fugt, der styrker hårets modstandskraft og forbedrer dets evne til at holde på fugten. Fri for silikoner og mineralske olier føles den let, tynger ikke håret ned og efterlader ingen rester. I stedet plejer og fugter den med ingredienser som avocadoolie og ekstrakt fra aleo vera.

Hair Mask

Vores Hair Mask er en intens fugtgiver, designet til at øge hårets elasticitet, blødhed og glans. En game-changer for tørt, beskadiget og farvebehandlet hår. Unikt formuleret med abyssinian-, oliven- og avocadoolie, der tilsammen forsegler fugten i hvert enkelt hårstrå og dermed minimerer skader og knækket hår.